• New
Свернутая Чанта за инструменти, Многофункционален Органайзер за ролки с инструменти, Удобен Органайзер за ролята на Инструментите, 5 Сгънати Чанти за инструменти ?

Свернутая Чанта за инструменти, Многофункционален Органайзер за ролки с инструменти, Удобен Органайзер за ролята на Инструментите,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Изискан дизайн : Предназначен за инструменти, може да съдържа малки ножове, отвертки, втулки, сензори на гумите и тЛесен за носене : Портативен дизайн, удобен за переноске, може да бъде окачен на стената сервиз за поддръжката, за да е по-удобно да се ползват инструменти, или виси на гърба на автомобилния стол, за да постави нещата.ДИЗАЙНЪТ е на ЦИП : Джоб надеждно заключена с цип, което осигурява безопасността на вътрешните инструменти.СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН : Тази здрава чанта за инструменти за тежки условия на работа предпазва вашите инструменти от вода и прах.Висококачествени материали : Изработен е от висококачествен платно с гладка цип, здрав и издръжлив.Изискан дизайн : Предназначен за инструменти, може да съдържа малки ножове, отвертки, втулки, сензори на гумите и т.Лесен за носене : Портативен дизайн, удобен за переноске, може да бъде окачен на стената сервиз за поддръжката, за да е по-удобно да се ползват инструменти, или виси на гърба на автомобилния стол, за да постави нещата.ДИЗАЙНЪТ е на ЦИП : Джоб надеждно заключена с цип, което осигурява безопасността на вътрешните инструменти.СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН : Тази здрава чанта за инструменти за тежки условия на работа предпазва вашите инструменти от вода и прах.Висококачествени материали : Изработен е от висококачествен платно с гладка цип, здрав и издръжлив.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Чанта за инструменти Материал : платно Цвят : армейски green В комплекта не е включен Размерът на каишка : приблизително 48x29x5 см / 18,9x11,4x2 Размер в сгънат вид : около 31x20x3 см. / 12,2x7,9x1,2 Тегло : около 304 г / 10,7 грама на Приложение : за носене на ножове, отвертки, втулок, сензори на гумите.Списък на пакета : 1 х Чанта за инструменти Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tool Bag
Material:
Canvas
Color:
Army Green
Not included Strap Size:
Approx.48x29x5cm/18.9x11.4x2in
Folding Size:
Approx.31x20x3cm/12.2x7.9x1.2in
Weight:
Approx.304g/10.7ozApplication
Package List:
1 x Tool Bag
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomlyand make sure you will not mind before ordering.

Избор на купувачи

Новини