• New
Заземителни накрайници Ideal 30-3496 от непрекъснати проводници, 12 AWG, 8 с линия, винт за заземяване и зачищенным края (опаковка от 1000 броя)

Заземителни накрайници Ideal 30-3496 от непрекъснати проводници, 12 AWG, 8 с линия, винт за заземяване и зачищенным края (опаковка

Оценка на продукта:
BGN 30.80

Сума
В магазина

Плътни и многожильные подводящие проводник с гъвкави проводници са удобни за мълниезащитни устройстваСигурен, бърз и ефективен за изпълнение на ефективни дейности по заземлению.Осигурява спазването на член 250 от Националния електрически кодекс. Плътен проводник 12 AWG, опашка 8 инча с линия и заземляющим перка и зачищенным край. Плътни и многожильные подводящие кабели с косичкой удобни за мълниезащитни устройства.Сигурен, бърз и ефективен за изпълнение на ефективни дейности по заземлению.Осигурява спазването на член 250 от Националния електрически кодекс. Плътен 12 AWG, джолан 8 инча с линия и винт за заземяване и зачищенным край.Винтове със заземяване имат уникална функция за формиране на резби и търсене на дупки, както и комбинирана шестоъгълник, кръстни, накрайник за глава и глава на Робертсън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини