• New
MAXPOWER 2 бр. Комплект Регулируеми гаечных ключове за окопаване, 12-инчов Гаечен ключ за окопаване, 16-инчов Регулируем Гаечен Ключ с Двупосочна Челюст с молотковой глав?

MAXPOWER 2 бр. Комплект Регулируеми гаечных ключове за окопаване, 12-инчов Гаечен ключ за окопаване, 16-инчов Регулируем

Оценка на продукта:
BGN 16.00

Сума
В магазина

Максимално отваряне на челюстите 1-3 / 8 инча (34 мм) Непрекъснато конусовидна дръжка, идеална за изравняване на дупки под болтове.Остър край окучника може да се използва за навиване на стоманена тел.Двойна скала за ясна четене. спондж 16-инчов гаечен ключ може да се преобърне, за да работи като тръбите на ключ (реверсивная гъба).Моля, обърнете внимание : 12-инчов гаечен ключ за окопаване недостъпен за тази функция.Бързо стяга и отслабва болтове. 16-инчов муфа ключ : отвор за гъби ширина до 1-5/8 инча (41 мм), реверсивная гъба, която може да се използва като тръбите на ключ.По-добра глава за работа като чук. 12-инчов муфа ключ : Максимално отваряне на челюстите 1-3 / 8 инча (34 мм), термообработанная стомана CR-V, коррозионностойкое черно фосфатное покритие.Челни ключове имат непрекъснат конусен щифт към дръжката, подходящ за изравняване на дупки под болтове в балках и брусах, противоположния край е снабден с разводным ключ, за да завъртите на крепежни елементи при монтирането или демонтирането.Здрав и полезен набор разводных ключове за тежки условия на работа с широко отваряне, силно се препоръчва за монтьори, строители и водопроводчици.Този набор от гаечных ключодържател се предлага в намалена пакет с двойна мащаба на SAE и метрична на скалата ясно за четене на показания.В комплекта са включени : . ● 16-инчов подвижен ключ с двупосочна челюст. ● 12-инчов регулируем гаечен ключ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини