• New
TITA-DONG, 5 бр., Набор от Разноцветни топки за улавяне, Топки за упражнения за тренировка на мускулите на китката, Практичен Симулатор за улавяне на ръце за Катерачи, Пац

TITA-DONG, 5 бр., Набор от Разноцветни топки за улавяне, Топки за упражнения за тренировка на мускулите на китката, Практичен

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Практически инструмент : Тренирайте пръстите си и силата на ръцетеДръжте топката в ръката си и силно сжмите си, за да можете да усетите налягането, създавано от топката.За многократна употреба : Като цяло, продължават да се държат много пъти, може да почувствате изтръпване на дланите и топлина, и след това е много комфортно усещане.Грижи за здравето : Свободни и плътни движение на дланта си, за задържане на топката, а деформация на топката, заполняющего длан, може ефективно да се стимулира основните акупунктурни точки на дланите.Тренировка на мускулите : Стимулируйте кръвообращението, постигане на ефект на упражнения, тренировка на мускулите, а също така фина и груба мотор. цветни топки с различни нива на съпротива-от мека към твърда за многоступенчатых упражнения.Подобрява здравината на захващане на издръжливостта на ръцете и така нататък.Параметри : Тип на продукта : топка за хващане Материал : TPR Различни цветове представляват различни нива на съпротива (по реда на твърдост) : жълто < оранжево < червен < Син <зелен Методи на обучение : 1. Стиснете топката с пръсти, за да се задържи, да се отпуснете и повторете; Натиснете върху топката с върха на пръстите. Дръжте топката на дланта, между палеца и показалеца си.Заведете палеца и показалеца заедно.Задръжте и отпуснете ръцете си. Стиснете топката между палеца и показалеца заедно, задръжте и отпуснете. Стиснете топката между палеца и показалеца, след това леко да се свие, задръжте и отпуснете. Поставете топка на масата, сложете в резервоара му пръст и перекатите топчета по масата. Една и съща ръка поставете топката между согнутым палеца и показалеца, скатайте топката, издърпайте и изправяне на палеца.Функция : тренировка ставите, мускулите на дланта, докосването на пръстите, активиране на ставата Приложими хора : алпинисти, занимаващи се с фитнес, тренирующие пръст и захващане; Любители на бадминтон, тенис на маса, баскетбол и други игри с топка; Научете се да свири на пиано, за да се тренира силата на пръстите; Хора дълго време се радват на компютърна клавиатура и мишка.

Основни свойства

Item Type:
Grip Ball
Material:
TPR
Different colors represent different resistance levels (in order of hardness) :
Yellow <Orange <Red <Blue <green:
Training methods:
1. Squeeze the ball with your fingers and thumb to hold, relax and repeat;Apply pressure to the ball with your fingertips.:
2. Keep the ball in the palm of your hand, between your thumb and fingers.Pinch your thumb and fingers together.Hold and relax your hands.Repeat.:
3. Squeeze the ball between thumb and index finger together, hold and relax. Repeat:
4. Hold the ball between thumb and forefinger, then gently squeeze, hold and release.:
5. Put the ball on the table, put your fingertips on the ball, and roll the ball onto the table.:
6. With the same hand, place the ball between the bent thumb and index finger, roll the ball, and extend and straighten the thumb.Repeat.:
Function:
exercise knuckle, palm muscle, finger pressing, activating joint
Applicable people:
climbers, fitness training finger strength and grip strength; Fans of badminton, table tennis, basketball and other ball games; Learn to play the piano to exercise finger strength; People use computer keyboard and mouse for a long time.
Package List:
1 x Yellow Ball :
1 x Orange Ball :
1 x Red  Ball :
1 x Blue Ball :
1 x Green Ball :

Избор на купувачи

Новини