• New
Agatige 100шт Т-Образни Щифтове, Выравниватель, Разменени Габър, Многократно Выравниватель, Стоманени Игли, Резервни Строителни Инструменти За Полагане на Плочки, Сист?

Agatige 100шт Т-Образни Щифтове, Выравниватель, Разменени Габър, Многократно Выравниватель, Стоманени Игли, Резервни Строителни

Оценка на продукта:
BGN 4.19

Сума
В магазина

Издръжлив материал, от неръждаема стомана : Стоманени игли T-образни щифтове, изработени от висококачествен материал, от неръждаема стомана, които са трайни и силни, имат добра устойчивост на износване, удар, устойчивост на натиск и устойчивост на износване, могат да ви служат дълго време 100 броя в една и съща категория : В комплекта са включени 100 броя инструменти за полагане на плочки за система за изравняване на плочки и може да ги замени в случай на счупване или деформация на игла; Голямо количество може да отговарят на вашите ежедневни нужди и да се осигури замяна.Надеждна функция : да Сменяеми стоманени игли, използвани за нашата система за изравняване на плочки, която помага за увеличаване на срока на експлоатация, а също така е лесен и удобен за използване в процеса на самостоятелно производство.Выровняйте плочки в едно и също хоризонтално положение.Увеличете скоростта на полагане на плочки.Намаляване на умората / налягане монтажници.Лесна употреба : Дебелина на прибл. 1 мм / 0,04 инча, дължина тип T прибл. инструменти за полагане на плочки от 10 мм / 0,39 инча притежават висока якост на натиск, което осигурява висока производителност на продукта.Т-образна стоманена игла, използвана за замяна на позиционера в системата за изравняване на керамични плочки.Изящна изработка : Взаимозаменяеми щифт за изравняване на обработена с отлична изработка, за да се получи гладка повърхност, която няма да навреди на ръцете при работа.Параметри : Тип на продукта : T-образни пина Материал : Неръждаема стальтолщина : прибл. Дължина тип 1 мм / 0,04 инча : прибл. 10 мм/0,39 инча Определяне : Т-образна стоманена игла, използвана за замяна на позиционера в системата за изравняване на керамични плочки съдържание на Пакета : 100 x Т-образни щифтове Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Основни свойства

Item Type:
T-Pins
Material:
Stainless steel
Thickness:
Approx. 1mm / 0.04in
T Type Length:
Approx. 10mm / 0.39in
Purpose:
T-shaped steel needle used to replace the positioner in the ceramic tile leveling system
Package List:
100 x T-Pins
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Избор на купувачи

Новини