• New
Zerodeko 2 бр. Отделение-Органайзер с Дизайн, Плодови Закуска, Кръгли Съдове За Съхранение на Хранителни Акрилни Бисквити, Ядки с Капак, Разделени Водещата на Кутията, О?

Zerodeko 2 бр. Отделение-Органайзер с Дизайн, Плодови Закуска, Кръгли Съдове За Съхранение на Хранителни Акрилни Бисквити,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

акрилКутия шоколадови бонбони : домашно парти, барбекю, пикници, семейни срещи и партита в задния двор отговарят на вашите изисквания.Кутия за подаване на закуски : Притежава висока устойчивост на износване, изключително здрава. лесно протирается влажна кърпа.Тава за подаване на бонбони : дизайн с 3 отделения, което позволява да поставите любимите си закуски, без да се разбърква.Кутия за Съхранение на Хранителни плодове : Можете да попълните го закуски, за да ви забавлявам на семейството и приятелите си, или да подаде ги на масата.Кутия за продукти : се предлага с капак, който защитава съдържанието на кутията за съхранение от въздействието на прах и други външни влияния.Кутия шоколадови бонбони : домашно парти, барбекю, пикници, семейни срещи и партита в задния двор отговарят на вашите изисквания.Кутия за подаване на закуски : Притежава висока устойчивост на износване, изключително здрава. лесно протирается влажна кърпа.Тава за подаване на бонбони : дизайн с 3 отделения, което позволява да поставите любимите си закуски, без да се разбърква.Кутия за Съхранение на Хранителни плодове : Можете да попълните го закуски, за да ви забавлявам на семейството и приятелите си, или да подаде ги на масата.Кутия за продукти : се предлага с капак, който защитава съдържанието на кутията за съхранение от въздействието на прах и други външни влияния.Осъществяване Списък 2 x кутия за закуски Функции - Може да бъде поставен на масата в хола, масата в спалнята, също могат да бъдат покрити с капак за пикник на открито или кутия за подаване на закуски в къмпинга. - Цвят : Прозрачна акрилна кутия за сушени плодове - Кутия за закуски е изработена от добро акрил материал, изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност. - Дизайн с 3 отделения, която ви дава достатъчно пространство за любимите закуски за всеки, и не смешивающий на борда на сервировочную кутия. - Материал : Акрил сервировочная чиния за закуски - Размер : Около 25,00 X25,00 X15,00 см. / 9,82 X9,82 X5 ядки сервировочное ястие.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини