• New
Набор от козметични гъби и кисточек за грим ETSETRA, Стилен и Модерен Небьющийся Силиконов Калъф за козметични четки, Пътен Калъф за козметични четки за грим и притежа?

Набор от козметични гъби и кисточек за грим ETSETRA, Стилен и Модерен Небьющийся Силиконов Калъф за козметични четки,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

НАПРАВЕТЕ го небьющимся комплект - Защитете своите аксесоари за грим и организирайте ги с помощта на този силиконов небьющегося на протектора с антидеформационным дизайн, който ще издържи грубото боравене с четка и спонжем за грим и ще надеждна защита по време на пътуване
БЪДЕТЕ тенденциите на модата Със стил - елегантен лек силиконов калъф за козметични гъби за четки за грим Etsetra с модерен и уникален дизайн, лесен за съхранение, просторен и напълно нов на пазара. Държач за четки за рисуване, подходящи за съхранение на четки за грим, както и държач за гъби за грим побира гъби с различни размери.
Стилни И безопасно за носене - тези чанти-кутии за аксесоари за грим, изработени от най-фините силиконов материал, който е безопасен за кожата и околната среда.Нашите държачи на четки за грим нямат силикон без мирис, който може да предизвика алергична реакция, и те не се абсорбират прах, както и други материали.
Добре дошли на ВСИЧКИ КОЗМЕТИЧНИ спонжи - нашите козметични държачи за грим с текстурирана повърхност, за да отстраните излишната прах или козметика с вашата четка при нанасянето на грим, им е много лесно да се поддържат чисти, да се измие малко количество сапун и вода и се търка, не се разпада и не се деформира тяхната форма.
ЗАЩИТЕТЕ СВОИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ГРИМ - силиконов калъф за носене козметични принадлежности Etsetra за пътуване е с елегантен дизайн с диагонални катарама, която поддържа четки за грим assessoiries на място и предотвратява образуването на мухъл след use.is лек и достатъчно размер (титуляр и гъби : 5.6*2 , Държач за четки : 7.

Основни свойства

Избор на купувачи

Промишлени Ключове 10 бр. Сачмен Лост, Клеми за печатни платки, Микро-Ограничаване на Преминаването на Нормалното отваряне/Затваряне,

BGN 2.67

МикропереключателиМикропереключатели Ключа е изработена от висококачествени материали, които се разл

Новини