• New
Кофа за боклук LODLY, Мини-Кофа за Боклук Настолна Домашна Кошче За Отпадъци Десктоп Кофа за Боклук Люлка за Дома Канцеларски материали Десктоп Кофа за Боклук Малка к?

Кофа за боклук LODLY, Мини-Кофа за Боклук Настолна Домашна Кошче За Отпадъци Десктоп Кофа за Боклук Люлка за Дома Канцеларски

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце ● Просто, стилно и красиво. ● Можете да го поставите на десктопа, за да се улесни съхранението на отпадъци от хартия и други отпадъци, за вашия работен плот беше чисто и спретнато. ● Екологично чисти материали PP, без мирис, с висока здравина, силна стареене способност, дълго време на употреба. ● Дизайн капачки за разклащане не заема място вътре боклуци кофи и предотвратява появата на миризма на отпадъци. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ● Просто, стилно и красиво. ● Можете да го поставите на десктопа, за да се улесни съхранението на отпадъци от хартия и други отпадъци, за вашия работен плот беше чисто и спретнато. ● Екологично чисти материали PP, без мирис, с висока здравина, силна стареене способност, дълго време на употреба. ● Дизайн капачки за разклащане не заема място вътре боклуци кофи и предотвратява появата на миризма на отпадъци.Размер : 14x14x19,5 от екологично чист материал PP,.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини