• New
Кухненски подложки ILANGO, Нескользящие, Миещи, 2 бр. Абсорбиращи Кухненски Постелки за пода пред мивката, Удобни Подложки за коридор 17 x32 + 17x48 (Сив)

Кухненски подложки ILANGO, Нескользящие, Миещи, 2 бр. Абсорбиращи Кухненски Постелки за пода пред мивката, Удобни Подложки

Оценка на продукта:
BGN 23.61

Сума
В магазина

Кухненски мат подходяща дебелина изолира от студ и замърсяване, приносимые земята, така че да можете да се готви в продължение на дълго времеНескользящая гума на задния панел позволява безопасно да го използвате дори и в сурово време на годината.Различни стилове съчетани с вашата кухня, за да я изискана и красива.Свернутая доставка. 【Нескользящий кухненски мат】 Задната част е изработена от гума, има V-образна форма, за подобряване на стабилността и предотвратяване на подхлъзване.Ефект на съединителя позволява ви здраво да стои на кухненската черга, не подхлъзване.А размятая гумена основа не поцарапает и не обесцветит вашия дървен под. 【Лесно почистване】Мат ILANGO - това е решение за кухни, предразположени към образуване на водни и мазни петна след готвене.Прахосмукачки роботи-чистачи и перални машини приятелски настроени към него.Ръчно пране няма да отнеме много време, за да се получи чист кухненски мат.Висококачествен материал се поддава на многократно миене и е здрава. 【Безопасен материал】 Кухненски мат ILANGO е изработен от 100% полиестер и е солидна тканую конструкция, така че не е нужно да се притеснявате за това, че вашият домашен любимец поцарапает му.Удебелена облегалка облекчава умората на краката, когато сте дълго време прекарано в кухнята.Бегач без формалдехид и токсини - чудесен избор за кухнята. 【Класически и универсален】 - Размери подложка за кухненските зони съставляват 17 "x32" + 17 "x47" за универсални сценарии.Дизайн и цветове, са добре украсени кухня, идеален за измиване, преди мивка, на врати отвори, на верандата, в офиси и частни домове. 【Защо са ни избрали】 Ние искаме да се гарантира качеството на всичко, което ние продаваме!Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ще направим 100% възстановяване или замяна.И нашата служба екип с удоволствие ще се погрижат за вас.Вашето удовлетворение е нашата мотивация.Свернутая доставка. 【Нескользящий кухненски мат】 Задната част е изработена от гума, има V-образна форма, за подобряване на стабилността и предотвратяване на подхлъзване.Ефект на съединителя позволява ви здраво да стои на кухненската черга, не подхлъзване.А размятая гумена основа не поцарапает и не обесцветит вашия дървен под. 【Лесно почистване】Мат ILANGO - това е решение за кухни, предразположени към образуване на водни и мазни петна след готвене.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини