• New
Healeved 18 Бр. Сгъваеми Преносими Комплекти Четка за зъби За Пътуване, Четки за Зъби с Чувствителна четка за зъби, Четка с Четина, Пътна Сгъваема Четка за Зъби, Външен Дъ?

Healeved 18 Бр. Сгъваеми Преносими Комплекти Четка за зъби За Пътуване, Четки за Зъби с Чувствителна четка за зъби, Четка

Оценка на продукта:
BGN 14.93

Сума
В магазина

Четка за зъби с мек косъм : Текстура мека четина, силна почистваща способност, чиста и удобнаМека сгъваема четка за зъби за пътуване : Включва : 6 бр. сгъваеми пътни зъби, размер около : 7,20x2,30x1,50 см/2,83x0,90x0,59 инча.Сгъваема четка за зъби : идеална за пътуване, работа или обучение в куфар, раница-чанта или спортна чанта.Четка за зъби за къмпинг : Те са широко използвани в пътувания, бизнес пътувания, лагери, диви приключения и така нататък.Вынимание четка за зъби : лесен за носене - тези четки за зъби може да се сгъва, когато не се използва.Джобен размер и преносимост позволяват лесно да го носите със себе си.Четка за зъби с мек косъм : Текстура мека четина, силна почистваща способност, чиста и удобна.Мека сгъваема четка за зъби за пътуване : Включва : 6 бр. сгъваеми пътни зъби, размер около : 7,20x2,30x1,50 см/2,83x0,90x0,59 инча.Сгъваема четка за зъби : идеална за пътуване, работа или обучение в куфар, раница-чанта или спортна чанта.Четка за зъби за къмпинг : Те са широко използвани в пътувания, бизнес пътувания, лагери, диви приключения и така нататък.Вынимание четка за зъби : лесен за носене - тези четки за зъби може да се сгъва, когато не се използва.Джобен размер и преносимост позволяват лесно да го носите със себе си.Осъществяване Списък на 18 х четка за зъби Особености - Материал : полипропилен туризъм четка за зъби. - Цвят : четка за Зъби с меки косми с различен цвят. - Обилно количество и разнообразна цвят, който може да отговори на вашите ежедневни нужди и да се замени ръчна четка за зъби. - структурата на косъм, силна почистваща способност, чисти и удобни меки четки за зъби. - Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрава, лесна за използване и се отличава ультрамягкостью четка за зъби. - Размер : около 7,20 X2,30 X1,50 см / 2,83 X0,90 X0,59 см пътна сгъваема четка за зъби. - Те могат лесно да се съхраняват в джоба, портфейла, чекмеджето на бюрото, както и в торбата за миене на чинии и друга четка за зъби за грижа за устната кухина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини