• New
Поставка за монитор ELIVED, 2 Нива, Дървена Поставка за монитор с Организатора за съхранение на десктоп рафта, Ергономична Маса и Тенис на Организатор, Настолна Постав?

Поставка за монитор ELIVED, 2 Нива, Дървена Поставка за монитор с Организатора за съхранение на десктоп рафта, Ергономична

Оценка на продукта:
BGN 10.00

Сума
В магазина

[Поставка за монитор с организатора за съхранение] Предоставя две места за съхранение на файлове, химикалки, бележник и други елементи, при запазване на работното пространство чисти [Ергономичен дизайн] Повдига монитор с височина до 5,31 инча, за да се гарантира най-добро ергономичната позиция на екрана за удобство при гледане.Намалява натоварването на шията, раменете и гърба и повишава ефективността на работа. [Лекотата на монтажа] Стойка стойка за монитор е снабден с всички необходими детайли, инструменти и инструкции, можете да бързо и лесно да съберат стойка за монитор. [Multi] в допълнение да се използва като поставка за монитор / лаптоп / принтер / КОМПЮТЪР, десктоп рафтовете на работното място, също така е възможно да поставите на масата за показване на книги, папки, растения в саксии, козметика.Тя е подходяща за използване у дома и в офиса. [Ефективно обслужване на клиентите] Нашият професионален екип за поддръжка е готов да отговори на вашите въпроси, преди закупуването и инсталирането.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. [Поставка за монитор с организатора за съхранение] Предоставя две места за съхранение на файлове, химикалки, бележник и други елементи, при запазване на работното пространство чисти. [Ергономичен дизайн] Повдига монитор с височина до 5,31 инча, за да се гарантира най-добро ергономичната позиция на екрана за удобство при гледане.Намалява натоварването на шията, раменете и гърба и повишава ефективността на работа. [Лекотата на монтажа] Стойка стойка за монитор е снабден с всички необходими детайли, инструменти и инструкции, можете да бързо и лесно да съберат стойка за монитор. [Multi] в допълнение да се използва като поставка за монитор / лаптоп / принтер / КОМПЮТЪР, десктоп рафтовете на работното място, също така е възможно да поставите на масата за показване на книги, папки, растения в саксии, козметика.Тя е подходяща за използване у дома и в офиса. [Ефективно обслужване на клиентите] Нашият професионален екип за поддръжка е готов да отговори на вашите въпроси, преди закупуването и инсталирането.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини