• New
Конвертор за стоящи маси Конвертор за стоящи маси, Регулируема по височина работно място тип Седнало положение-Поставка, Лесен бюро-поставка за компютър, лаптоп и ?

Конвертор за стоящи маси Конвертор за стоящи маси, Регулируема по височина работно място тип Седнало положение-Поставка,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【 Ергономичен бюро за здраве и красота】 : Стоящ маси позволяват да се изправи от мястото си, като помага за облекчаване на налягането, по протежение на гърба и намаляване на натоварването на шията, гърба и раменете 【Регулируеми по височина с помощта на механична пружинна система】 - Плавно регулируем механизъм, с помощта на механична система предоставя лесен и плавен преход от заседанието, за стоянию.Четири предаване на регулируема височина от 8,5 до 47,5. просто стиснете лоста под масата и го вдигнете в желаната позиция. 【Седите или стоите по време на работа】 : Превръща стандартния работен плот в удобно работно място, идеално за тези, които искат да работят стои.Той напълно регулируеми по височина, което позволява на потребителя да работят в седнало положение или, при желание, може да позволи на честите промени на седнало или изправено положение, просто регулиране на височината натискане на лоста. 【Техническа подробност】 Екологично чисти материали, висококачествен MDF с меламиново фурнир, водоустойчив и устойчив на надраскване, много лесен за почистване. 【Не се изисква монтаж на】Продуктът се предлага напълно събрани, монтаж, не изисква, готов за началото на използване.Човешкото тяло не е създадено, за да седи дълги часове, а друго маси увеличават производителността : ✔ Намаляват умората✔ Повишаване на производителността ✔ Намаляване на проблеми с опорно-двигателни апарат ✔ Повишаване на концентрацията на Проучване установи, че хората най-добре се справяли с тест, когато стояха, което показва, че мозъкът по-бързо дръжки на сложна информация.Технически характеристики : Минимална и максимална височина : от 3,3 до 18,7 инча (от 8,5 до 47,5 см) Дължина : 19,6 инча (50 см) Широчина : 14,5 инча (37 см) Тегло : 22 паунда (10 kg), за да Поддържа максимално тегло : 33 паунда (15 кг) на Помещение и включва : -1 × стоящ на масата ★ Съвети : 1. Ние продаваме само приставной масичка и не включваме други неща. Поради различни методи за ръчно измерване на поръчката в размер на 1-2 см е нормално, моля, извинете ме.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини