• New
Ръчно Вентилатор USB Fan, Ръчно Фен, Преносим Мини-Малко Фен Прост Акумулаторна В Студентски Квартири, Тъпо Ръчно Сгъваеми / Зелен (Цвят: Зелено) (Зелено)

Ръчно Вентилатор USB Fan, Ръчно Фен, Преносим Мини-Малко Фен Прост Акумулаторна В Студентски Квартири, Тъпо Ръчно Сгъваеми

Оценка на продукта:
BGN 19.85

Сума
В магазина

[Тихо, без шум] Безшумен дизайн : Дизайн висока скорост на двигателя с ниско ниво на шум, което прави този мини-персонален вентилатор тихо, и го не потревожат, когато отново се ще да спи [Многократно използване] Това е много подходящ и за офис, семейство, хотел, кабинет, библиотека и игри стая, вие ще получите само хладен бриз; в закрито без шум. [USB-захранване] Охлаждащ вентилатор се захранва от USB, така че може да е удобно да се използва на компютри, лаптопи, адаптер и мобилни източници на захранване. [Малък и лек] Много слаб, но силен вятър може да ви помогне да спестите място, а противоскользящий дизайн, устойчив при работа, позволява да се използва в офиси, кухни, спални, дневни и други места. [Вятър] Здравейте, хладен вятър, името ми е малък настолен климатик, скорост на вятъра 4000 об / мин, по-силна от повечето продукти на пазара.Име на продукта : USB small fanматериал : Пластикразмер : както е показано Класификация цветове : розов, зелен Характеристики на продукта : Устройството представлява USB-конектор, така че може да е удобно да се използва с компютри, преносими компютри, адаптери и мобилни двойно захранване.Много малка, но мощна вятърна енергия ви помага да се пести място и е нескользящую дизайн.Той е стабилен по време на работа.Можете да работите в офиса, той се използва в кухните, спалните, хол и т. Той е мощен и тих, дори на пълна скорост издава само много ниско бучене; той не ще се събудите през нощта и не ще алармата на никого в офиса или класната стая.Област на приложение : Използвайте го по всяко време и на всяко място : Този настолен вентилатор mini USB е идеалното персонален вентилатор за дома, офиса, общежития, библиотека, игрална стая и т. Този мини-тенис феновете могат да създават лек бриз, за да ви е готино и спокойно. Малко тегло от това на вентилатора улеснява неговото преместване или транспорт.Компактен дизайн позволява да поставите този настолен вентилатор mini USB навсякъде маса или друга равна повърхност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини