• New
Калъф за телефон TASHHAR за телефон Motorola Moto G Stylus 5G, Сверхпрочный Твърд устойчив на удари Защитен калъф с клипс за колан за Motorola G Stylus 5G 2021 (тъмно синьо)

Калъф за телефон TASHHAR за телефон Motorola Moto G Stylus 5G, Сверхпрочный Твърд устойчив на удари Защитен калъф с клипс за

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Съвместима модел】 Калъф за телефон TASHHAR е съвместимо с телефона Moto G Stylus 5 G (2021) с диагонал 6,8 инчаМоля, обърнете внимание : НЕ е подходящ за версия 2022.Идеални деколтета, за говорител, камера и порт за зареждане осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате този своята практика. 【Здрав материал】 Мека силиконова гума външна и твърда пластмаса вътрешна конструкция поемат удари и падане, плюс повдигна скосен ръб защитава докосване на екрана на вашия телефон Moto G Stylus 5 G 2021. 【Кобур с клипс за колан】 Въртяща скоба за колан на 360 градуса работи като поставка за крака, удобно осигуряване на различни ъгли за гледане на филми или видео разговори. 【Лесен достъп】 Силна еластичност предпазва от удари и натиск.Удобен за потребителя дизайн осигурява достъп до всички ключови бутони, гнездо за слушалки и пристанища за зареждане. 【В опаковка】 1x сверхпрочный калъф Moto G Stylus 5 G 2021, 1x кобур с клипс за колан.Ние ще ви дадем допълнителни 2 броя протектори за екран като безплатен подарък.За всякакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Добри продукти и висококачествено обслужване - това са нашите крайни цели.Защитно фолио за екрана.Защитно фолио за екрана. Функции-Защита от прах -Защита срещу падане -Защита от надраскване -Защита от подхлъзване -Лесен достъп до всички пристанища -Вграден колан, също и като поставка за крака на 360 ℃ -Стилна двупластова защита от прах и повреди 2. Съвместима модел за Motorola Moto G Stylus 5 G 2021 6,8-инчов без вградени отпред защитно фолио 3. Какво е включено в комплекта 1 х калъф за телефон Moto G Stylus 1 х кобур за колан на Motorola G Stylus 2 х допълнителни защитни фолиа за екрана подарък Ние предлагаме 24 часова онлайн услуга за сервизно обслужване за всеки ваш въпрос.За всякакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Добри продукти и висококачествено обслужване - това са нашите крайни цели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини