• New
24 Малки Прозрачни Пластмасови Контейнера За съхранение Органайзер за Мъниста Кубични Кутии Кутии за Бижута с Откидными Капаци, Кутии за съхранение на Предмети на ?

24 Малки Прозрачни Пластмасови Контейнера За съхранение Органайзер за Мъниста Кубични Кутии Кутии за Бижута с Откидными Капаци,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

[Добре направени малки контейнери] - Тези прозрачни кутии за съхранение, изработени от нехрупкого пластмаса, която е различна здравина, издръжливост и възможност за многократно използване, както и добра герметичностью за запазване на сухи неща вътре [24 малки контейнера за съхранение] - Този комплект за организация и съхранение идва с 24 отделни чекмеджета за съхранение на опаковки удобен размер : в горната половина на 2,2 (Д) * 2,2 (Ш) * 2,3 (В).Еднократна капацитет е около 0,17 литра, идеална за съхранение на малки продукти. [Калъфи за съхранение на топки с капаци]- Всички мини-контейнери, снабдени откидными капаци, така че нямаш шанс да ги загубим.Може да ви е малко трудно да го открие, защото от много плътна капачка, не се притеснявай, най - лесният начин да го отворите в левия или десния ъгъл към ръба на покрива. [Прозрачен, чист, сух и чист]- Тези прозрачни покривала са подходящи за организиране и съхранение, можете да видите ясно, какво е вътре.Нещата ще останат сухи и чисти.Штабелируемые контейнери за съхранение на багаж ще ви помогнат да съдържа нещата в ред, чекмеджета и плот ще ароматно. [Универсални организаторите за съхранение на малки предмети]- Тези кутии за съхранение могат да бъдат шкатулками за бижута, контейнери за съхраняване на зърна, контейнери за съхранение на диамант живопис, също са идеални за организиране на малки художествени занаяти, аксесоари, марки, дневни витамини, кафе на зърна, хардуерни продукти, за съхранение на малки детски играчки, зъбни конци, тренировки, винтове за дърво, щипки за коса, гума и т.Те са добри помощници в организацията на съхранение за удобство и спестяване на време и място. [Добре направени малки контейнери] - Тези прозрачни кутии за съхранение, изработени от нехрупкого пластмаса, която е различна здравина, издръжливост и възможност за многократно използване, както и добра герметичностью за запазване на сухи неща вътре. [24 малки контейнера за съхранение] - Този комплект за организация и съхранение идва с 24 отделни чекмеджета за съхранение на опаковки удобен размер : в горната половина на 2,2 (Д) * 2,2 (Ш) * 2,3 (В).Еднократна капацитет е около 0,17 литра, идеална за съхранение на малки продукти. [Калъфи за съхранение на топки с капаци]- Всички мини-контейнери, снабдени откидными капаци, така че нямаш шанс да ги загубим.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини