• New
HEVSTIL 100ШТ Бутони за палеца Начална форма, Бутони във формата на Звезда Декоративни Бутон Бутон във Формата на Звезда, за да Корк табла за съобщения, За Окачване на ка?

HEVSTIL 100ШТ Бутони за палеца Начална форма, Бутони във формата на Звезда Декоративни Бутон Бутон във Формата на Звезда,

Оценка на продукта:
BGN 7.59

Сума
В магазина

⭐ Пакетът включва : Кутия с 100шт кнопочными барабани Starts Shape ⭐ Размер : M12 × 15 мм / 0,47 "х 0,59" (D * L).Благодарение на симпатичному дизайн във формата на разноцветни звездички, който ще привлече вниманието на хората, те са идеални за студенти и приятели. ⭐ Е изработен от висококачествено желязо, здрав и издръжлив. ⭐ Широк спектър на приложение : Тази на жени във формата на звезда е идеална за използване в дома, в офиса и училището.Използвайте за корк дъски, карти за пътуване, пяна дъски талпи, дъски за съобщения и т. Не се препоръчва използването на бетонни стени. ⭐ Пакетът включва : Кутия с 100шт кнопочными барабани Starts Shape. ⭐ Размер : M12 × 15 мм / 0,47 "х 0,59" (D * L).Благодарение на симпатичному дизайн във формата на разноцветни звездички, който ще привлече вниманието на хората, те са идеални за студенти и приятели. ⭐ Е изработен от висококачествено желязо, здрав и издръжлив. ⭐ Широк спектър на приложение : Тази на жени във формата на звезда е идеална за използване в дома, в офиса и училището.Използвайте за корк дъски, карти за пътуване, пяна дъски талпи, дъски за съобщения и т. Не се препоръчва използването на бетонни стени.Параметри : нето Тегло : 87 g Цвят : жълт Материал : желязо Размер : M12 × 15 мм /0,47 "х 0,59" (D * L) на Помещение включва : 100 щифтове начална форма Забележка : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини