• New
универсална поставка за Led Поставка за дрехи, Неон Осветление за дрехи, USB Лампа за вашия интериор под формата на детски Закачалки, Креативна Поставка за пижами с по?

универсална поставка за Led Поставка за дрехи, Неон Осветление за дрехи, USB Лампа за вашия интериор под формата на детски

Оценка на продукта:
BGN 12.09

Сума
В магазина

【Неонова светлинна закачалка за дрехи】 Тази светлини за закачалки е творчески декорация на поли, пижами и рокли, и тя може да създаде прекрасна и романтична атмосфера за детето си или на вашия любим човек 【Осветите гардероба】 Творчески неонови осветителни тела за закачалки са идеални за декорация на гардероба.Неонови светлини под формата на led закачалки с топло и меко осветление подчертава красотата на выставленной дрехи.Неонови табели LED hanger може да се използва като уникален инструмент за демонстрация на търговски щандове. 【USB】 За да се свържете закачалки за дрехи се използва USB-конектор, и може да се използва зарядно устройство / захранване или директно да свържете към вашия компютър. 【Екологично чист с led】В неонови светлинни вывесках се използват светодиоди с ниско напрежение и энергосбережением, осигуряващи необходимата светоотдачу за декорация на помещения.Изработен е от гъвкава led лента и акрилна гърба, не вреди. 【Отлично украса и подарък】 Приказно закачалки с неонови светлини и е подходящ за семейни събирания, сватби, мальчишников, партита по повод рождения ден и други празници.Това е идеалното бижу за спални, хол, тераси, прозорци, решетки, детски стаи, беседки, каминных рафтовете.Led неонови декоративни осветителни тела също могат да се използват като подаръци за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката и Коледа. 【Неонова светлинна закачалка за дрехи】 Тази светлини за закачалки е творчески декорация на поли, пижами и рокли, и тя може да създаде прекрасна и романтична атмосфера за детето си или на вашия любим човек. 【Осветите гардероба】 Творчески неонови осветителни тела за закачалки са идеални за декорация на гардероба.Неонови светлини под формата на led закачалки с топло и меко осветление подчертава красотата на выставленной дрехи.Неонови табели LED hanger може да се използва като уникален инструмент за демонстрация на търговски щандове. 【USB】 За да се свържете закачалки за дрехи се използва USB-конектор, и може да се използва зарядно устройство / захранване или директно да свържете към вашия компютър.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини