• New
BESTonZON 5 бр. За съхранение на шоколадови Бонбони, бисквити, Сухи Малки Херметически затворени Кутии за дома, Размерите на Люспи, Запечатани с Битовите уреди, Литроват?

BESTonZON 5 бр. За съхранение на шоколадови Бонбони, бисквити, Сухи Малки Херметически затворени Кутии за дома, Размерите

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

ПластмасатаПРОЗРАЧНА ПЛАСТМАСОВА БАНКА - интелигентен дизайн, с херметически капак, който предпазва намиращите се в нея продукти от прах и влага.БАНКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на "БИСКВИТКИ" - Многоцелеви, много лесен за използване и изключително практични.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на храна С КАПАЦИ - Контейнер за зърно ультрапростого вид е Подходящ за всички случаи, когато искате да поставите.Банка за съхранение е с широк спектър на приложение и може да се използва за съхраняване на различни зърна, сушени плодове, чай, ЗАХАР И БРАШНО В КОНТЕЙНЕРИ - добра Херметичност, а прозрачната бутилка позволява лесно да се разграничат продукти.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ В СКЛАДА - в тези банки за съхранение може да се съхранява храна, чай и някои други продукти, чрез поддържане на чистота и ред в кухнята.Опаковката включва 5 опаковки за уплътняване Характеристики -Прозрачен материал ви позволява да видите съдържанието на контейнера и лесно да получите това, което искате. -Материал : Пластмасови контейнери за тестени изделия -Размер : 26,50 X10,50 X8,50 см / 10,41 X4,13 X3 кухненски съдове. -Цвят : Както е показано на фигура, контейнери за брашно с затегнати капачки -Избор от висококачествена пластмаса за еднократна употреба, трайни и трайни, който може да бъде дълго време служи като контейнер за закуски. -Добра херметичност, със свеж дизайн, който лесно се контейнери за хранителни продукти. -Стабилна конструкция, с капак, която може да защити намиращи се в нея продукти от прах и влага. контейнер за брашно. -Обем : контейнери за съхранение обем 1500 мл с капак. -Контейнер за съхранение е с широк спектър на приложение и може да съхранява различни зърнени храни, сушени плодове, чай и т., контейнери за захар и брашно.Описание Товараконтейнеры за храни, и това е много практично.контейнер за готвене Кутия за съхранение има един разумен дизайн и подходящ обем, който ще ви помогне да съхранявате ядки, зърнени храни и т. контейнер за съхранение на брашно Е чудесен кутия за съхранение в домашни условия, който ще ви даде една добра служба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини