• New
12 бр. Колани за булчински душ, Зона Булката за Сватбата, Племе за Младоженци, моминско парти, булчински душ и аксесоари за моминско парти, Аксесоари (черен)

12 бр. Колани за булчински душ, Зона Булката за Сватбата, Племе за Младоженци, моминско парти, булчински душ и аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 43.84

Сума
В магазина

1НАПРЕД, ЕКИПЪТ НА БУЛКАТА!Седем прекрасни зони.По един за всяка от твоите момичета.Заедно ще неудержимы. Екипът на булката 12 бр. колани за булчински душ, зона за булката, сватбена украса за моминско парти, сувенири, Горещи мамина парти, доставка. Колан за моминско парти - Уникални коланите на племето на Булката за моминско парти. всяка със забавна фраза, която може да се постави на перфектното моминско парти.Перфектното бижу за моминско парти и подарък, който може да се насладите на всеки гост!. Направете така, че бъдещата г-жа и екип на булката се чувстват напълно уютно и специални в този пояс за моминско парти и подходящи зони за шаферките, и те ще получат вниманието, което заслужават!.Подробна информация за продукта : Идеален подарък за булчински душ, моминско парти, сватба.Надпис със златен блясък ще си булка от екипа по цяла нощ, Утюжок преди използване ще бъде много по-добре, е правилният начин за постигане на перфектния ефект за зрението.Цвят : черно и бяло Размер : 156 * 9,5 cm / от една страна - 30,7 х 3,74" Материал : висококачествен сатен, колан Осъществяване на Съдържание 12 бр. х колан за моминско парти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини