• New
Китайски Керамични Чай Кунг фу: Въртящ се Порцеланов Чайник с дръжка, Реколта Чаши, Цедка за прах Мач, Японски Чайник, Ръчна изработка, Азиатски Сервиз за Чай, Тъмно ?

Китайски Керамични Чай Кунг фу: Въртящ се Порцеланов Чайник с дръжка, Реколта Чаши, Цедка за прах Мач, Японски Чайник, Ръчна

Оценка на продукта:
BGN 8.51

Сума
В магазина

Изработени са от висококачествен и безопасен материал, елегантен и ретро, нежна и обилна източна чаена чаша. Ретро стил, голям размер, приятен нюанс, който подхожда към всичко. китайски чайник., дизайн дръжки, лесни за носене. европейският керамични чай.Можете да го поднесе в дар на своите приятели или семейство, да им покаже своята любов и грижа.японски чаен сервиз на кунг-фу.Гладка консистенция и елегантен цвят ще успокои тялото и духа и ще се насладите на чай.кана за приготвяне на чай.Изработени са от висококачествен и безопасен материал, елегантен и ретро, нежна и обилна. източна чаена чаша. Ретро стил, голям размер, приятен нюанс, който подхожда към всичко. китайски чайник., дизайн дръжки, лесни за носене. европейският керамични чай.Можете да го поднесе в дар на своите приятели или семейство, да им покаже своята любов и грижа.японски чаен сервиз на кунг-фу.Гладка консистенция и елегантен цвят ще успокои тялото и духа и ще се насладите на чай.кана за приготвяне на чай.Характеристики Материал : керамика, дърво; Размер : 17,00 X11,00 X5,50 см, 6, 68 X4, 32 X2, 16 инча; Осъществяване включва 1 х чайник; 1 х чаша; 1 х тава за съхранение; 1 х подарък кутия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини