• New
Гредова, със лента Ganggend за палуби 4 Инча X 50 Фута, 1 Ролка Бутиловой вспыхивающей лента за греди, Водоустойчив по-дълги бутиловая вспыхивающая лента за палуби, отличн?

Гредова, със лента Ganggend за палуби 4 Инча X 50 Фута, 1 Ролка Бутиловой вспыхивающей лента за греди, Водоустойчив

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【3 размер】 3 размер по избор, 1 5/8 ", 2" & 4", можете да изберете подходящ за вас вариант 【Водоустойчив и антикоррозийный】 Лента за греда на палубата е изработена от бутилкаучука, водоустойчив и антикорозионна, която може да се използва за защита на вашата палубата. 【Висока лепливост】 Водоустойчив бутил лепило със специално лепило може да се предотврати увреждане на греди от атмосферни влияния и корозия. 【Устойчивост на високи и ниски температури】Лента beams устойчиви на високи температури до 230 °С устойчивост на високи температури до -20°C. 【Лесна употреба】 просто трябва да се реже балочную лента до всеки желаната форма, а след това махнете фолиото и най-накрая се залепи лента полагането.Просто има нужда от няколко минути, много просто. 【Увеличаване на срока на експлоатация на настилката】 Бутиловая вспыхивающая лента може да се защити и да си подновя старата част, че може да удължи срока на експлоатация на настилката.Спестете своите пари и да бъдат удобни. 【Широко приложение】 Лента за захващане на греди на палубата може да се използва за защита на рамкова конструкция греди.Бутилкаучуковый материал може да се използва за повечето видове дървесина. 【3 размер】 3 размер по избор, 1 5/8 ", 2" & 4", можете да изберете подходящ за вас вариант. 【Водоустойчив и антикоррозийный】 Лента за греда на палубата е изработена от бутилкаучука, водоустойчив и антикорозионна, която може да се използва за защита на вашата палубата. 【Висока лепливост】 Водоустойчив бутил лепило със специално лепило може да се предотврати увреждане на греди от атмосферни влияния и корозия. 【Устойчивост на високи и ниски температури】Лента beams устойчиви на високи температури до 230 °С устойчивост на високи температури до -20°C. 【Лесна употреба】 просто трябва да се реже балочную лента до всеки желаната форма, а след това махнете фолиото и най-накрая се залепи лента полагането.Просто има нужда от няколко минути, много просто. 【Увеличаване на срока на експлоатация на настилката】 Бутиловая вспыхивающая лента може да се защити и да си подновя старата част, че може да удължи срока на експлоатация на настилката.

Основни свойства

Size:
Length:50',Width:1 5/8,2 or 4
Package Include:
1/2/4/6 rolls deck joist tape
Material:
butyl rubber
Feature:
1.Waterproof and Anti-Corrosion -- The deck joist tape is made of butyl rubber,water-proof and anti-corrosion, which can be used for protexting your deck.:
2.High Stickness -- The waterprood butyl adhesive with special adhesive, can prevent the joists and beams from weather damage and corrosion.:
3.Easy to Us -- You just need cut the joist tape to any shape you need, and then peel the film, finally stick the tape to the deck. Just need few minutes, very easy.:
4.High and Low Temperature Resistance:
-20℉-230℉
5.Wide Use -- The deck joist tape can be used for protecting joists frame construction.The butyl rubber material can be used for most wood. :

Избор на купувачи

Новини