• New
5 бр. Компл. Быстрорежущая Стоманена Промишлена Зенковочная Бормашина с 5 отводнителни Канали Дървообработващи режещи инструменти За Заваряване

5 бр. Компл. Быстрорежущая Стоманена Промишлена Зенковочная Бормашина с 5 отводнителни Канали Дървообработващи режещи

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Идеален за пробиване на дупки в плочи с ниска твърдост, като тънък алуминиев лист, дървена дъска, билборд и самозалепваща печка, но не може да се използва за стъкло, желязна плоча и стоманена плочаОтличен за пробиване, облекчаване на фасок, облекчаване на брус и зенковки. Тази зенковка е изработена от бързорежеща стомана, която осигурява висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот.Комплект съдържа 5 броя зенкерных тренировки с различни диаметри и форми на опашка за различни изисквания.Пет канали правят рязане с трион на дърво по-бързо и по-гладко.Идеален за пробиване на дупки в плочи с ниска твърдост, като тънък алуминиев лист, дървена дъска, билборд и самозалепваща печка, но не може да се използва за стъкло, желязна плоча и стоманена плоча.Отличен за пробиване, облекчаване на фасок, облекчаване на брус и зенковки. Тази зенковка е изработена от бързорежеща стомана, която осигурява висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот.Комплект съдържа 5 броя зенкерных тренировки с различни диаметри и форми на опашка за различни изисквания.Пет канали правят рязане с трион на дърво по-бързо и по-гладко. Тази зенковка е изработена от бързорежеща стомана, която осигурява висока издръжливост и долговечность2. Комплект съдържа 5 броя зенкерных тренировки с различни диаметри и форми на опашка за различни требований3. Пет канали правят рязане с трион на дърво по-бързо и плавным4. Отличен за пробиване, облекчаване на фасок, облекчаване на брус и зенковки5. Идеален за пробиване на дупки в плочи с ниска твърдост, като тънък алуминиев лист, дървена дъска, brus и самозалепваща табела, но не може да се използва за стъкло, железни и стоманени пластинспецификация : Описание : Висококачествен набор от зенковочных тренировки in rial идеален за пробиване в също е отличен дърводелец и отнемане на фасок.Материал от бързорежеща стомана се отличава с висока твърдост и продължителна експлоатация.Остра cutting edge лесно се поддава на распиливанию дограма и осигурява плавно фаску.В комплект зенковки влиза през цялата опашка и шестостенни на опашка, подходяща за настолни тренировки с различни технически характеристики.

Основни свойства

Description:
High quality in rial countersink drill set is perfect for woodworking drilling and chamfering. High speed steel material is of strong hardness and long durability. Sharp cutting edge is easy to wood saw and ensures a smooth chamfer. The countersink set includes round shank and hex shank to fit for bench drills with different specifications.:
Features:
This countersink is made of high speed steel, ensuring strong hardness and long durability. :
The set contains 5 pieces of countersink drill in different diameter and shank shape for various demands. :
Five flutes design wood saw more rapidly and smoothly. :
Great for drilling, chamfering, deburring and countersinking. :
Suitable for drilling holes on board of low hardness such as thin aluminium sheet, wood board, board and insulating plate, but can not used for glass, iron plate and steel plate.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
High Speed Steel
Color:
Shown as picture
Countersink Flute:
5
Chamfer Angle:
82°
Chamfer Diameter:
Round Shank 1/2 (12.7mm):
Round Shank 5/8 (15.9mm):
Hex Black Shank 3/8 (9.5mm):
Hex Black Shank 1/2 (12.7mm):
Hex Shank 1/2 (12.7mm):
Weight:
112g
Package Included:
1 x 5pcs/set Countersink Drill:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. :

Избор на купувачи

Новини