• New
Органайзер за грим APNYZS, Организаторите за грижа за кожата с 2 чекмеджета, Организатор на маса с голям капацитет за тоалетна масичка, Баня, Спалня, Отличен за грим, пр?

Органайзер за грим APNYZS, Организаторите за грижа за кожата с 2 чекмеджета, Организатор на маса с голям капацитет за тоалетна

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Некласифицирано хранилище голям капацитет】Козметична витрина има 13 клона и 2 големи чекмеджето чекмеджето за съхранение на овлажняващи кремове, лосиони, червила, лакове за нокти, кисточек за грим, подводок за очите, палитри сенки за очи и други козметични продукти за ежедневна употреба, която може да организира добреС помощта на APNYZS makeup organizer, можете бързо да намерите нужната ви козметика. 【Подвижна конструкция】 Горната тава може да се сваля и използва отделно.Лесна за почистване, го прави не само организатора за козметика, но и идеален организатора за баня.Прозрачен органайзер за тоалетка маса дава възможност за подреждане на цялата си козметика, бижута и аксесоари, които лесно да се намери. 【Висококачествени материали и лесна за почистване на】 Организаторите за грижа за кожата APNYZS са изработени от висококачествени материали ДОМАШНИ любимци + PP, който е безопасен и безвреден за околната среда, нетоксичен и безвкусен, с гладка повърхност, без чеп. 【Перфектен размер】 Размери организатор за плотове съставляват 10 "x 7,28" x 7,08".Чисти, елегантни линии и извивки правят органайзер за грим са чудесно допълнение към вашия туалетному маса, той изглежда страхотно на всяко обличане масичката. 【Прекрасен подарък】 Елегантен и практичен кутия-органайзер за тоалетна масичка, често използвана като фантастичен подарък за сватба, св. Валентин, рождени дни, Коледа и т., Ситуацията, без елементарно - това е един от най-добрите подаръци, които може да представи на себе си или на някого, когото обичаш.Търсите перфектния органайзер за козметика, в който може да съхранявате вашите безразборни настолни приспособления и канцеларски материали, учебни пособия, четки за грим и т., Тенис на сорганизатор APNYZS ще ви стане най-добрият избор!.Некласифицирано склад с голям капацитет, просто всички необходими предмети вече са събрани заедно и внимателно се разделят точно пред вас.Горната тава има 5 големи офиси и 13 малки. 3 големи кутии достатъчно, за да отговарят на вашите лични нужди за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини