• New
Клечки за дрехи DOITOOL, 5 Опаковки, Пластмасова Скоба за Завивки, Скоба за дрехи, Многофункционално Ветрозащитная Закачалка, Скоба за Закрепване на Чорапи, Кърпи за Бе?

Клечки за дрехи DOITOOL, 5 Опаковки, Пластмасова Скоба за Завивки, Скоба за дрехи, Многофункционално Ветрозащитная Закачалка,

Оценка на продукта:
BGN 9.32

Сума
В магазина

Скоба за закачалки, изработени от пластмаса, годни за рециклиране, с трайни клипс, който здраво улавя дрехи на закачалка и предпазва я от сдувания от вятъраТези скоби са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба, и се използва в голяма опаковка за цялото семейство.Пластмасова скоба с гладка повърхност не порвет и няма да навреди на дрехи.Нескользящие туристи могат да впиться в дрехите си, без да остави дълбоки вдлъбнатини.Това е ефективно предпазва вашите дрехи.Използвайте тези скоби за херметически затворени опаковки, на пържени картофи и други пакетирани продукти.Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т., Скоба за закачалки, изработени от пластмаса, годни за рециклиране, с трайни клипс, който здраво улавя дрехи на закачалка и предпазва я от сдувания от вятъра.Тези скоби са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба, и се използва в голяма опаковка за цялото семейство.Пластмасова скоба с гладка повърхност не порвет и няма да навреди на дрехи.Нескользящие туристи могат да впиться в дрехите си, без да остави дълбоки вдлъбнатини.Това е ефективно предпазва вашите дрехи.Използвайте тези скоби за херметически затворени опаковки, на пържени картофи и други пакетирани продукти.Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т. Описание на Тези пластмасови скоби ярки цветове, изработени от пластмаса и метал.Дълготраен метален пръстен осигурява поемане на ангажимент за плътно определяне на кърпи, чорапи или кърпи. за захващане и задържане одеяла, пододеяльника и дрехи, така че те да не са паднали с закачалки в бурен ден.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Пластмаса. - Размер : Приблизително 6 х 3 х 2 см. - Пластмасова скоба с гладка повърхност не порвет и няма да навреди на дрехи.Нескользящие туристи могат да впиться в дрехите си, без да остави дълбоки вдлъбнатини.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини