• New
ElecGear 2 бр. Сменяеми Батерия HAC-006 контролера на Nintendo Switch Joy-Con, Акумулаторна батерия Вътрешен литиево-йонна батерия за HAC-015, HAC-016 Ляв и Десен Joy Против с набор от инструм?

ElecGear 2 бр. Сменяеми Батерия HAC-006 контролера на Nintendo Switch Joy-Con, Акумулаторна батерия Вътрешен литиево-йонна

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

[Батерия Joy Против HAC-006] – 2 комплекта литиево-йонни батерии OEM производител за контролери Joy-Con Nintendo SwitchМодел : HAC-006, 3,7 В, 525 ма, 1,9 Wh. Подходящ е както за лява, така и за дясното контролери Joycon : HAC-015 HAC-A-JCL-Cx и HAC-016 HAC-A-JCR-Cx.Взаимозаменяеми с номера на части : HAC-A-BPJPA-C0, HAC-A-BPJMX-C0, HAC-A-BPJMX-C1 и други. В комплекта са включени набор от инструменти за ремонт. [Когато трябва да се замени] – Вграден в батерията трябва да се замени, когато в процеса на зареждането на приключи за по-малко часове, отколкото по-рано, в противен случай време на игра постепенно да намалее, дори ако той е напълно заредена. (?Забележка : батерията не отстрани проблема, благодарение на която батерията не се зарежда, не се включва или увеличава разхода на енергия, когато не се използва. [Напомняне за смяна] – Демонтируйте контролер с помощта на отвертка с Y-образен връх и отварящия монтировочного инструмент.Замени на нов отделението блок на проблем.Уверете се, че новата батерия работи, преди да се притеснявам задния капак. (? Забележка : участвува в комплект филипс отвертка не е предназначена за тази операция.Включихме го, защото той може да ви някога се наложи за разглобяване на игрални конзоли. [Което е включено в комплекта] – 2 * Сменяеми батарейных блок✅ HAC-006 контролера на Joy-Против; 1 * Трехкрылая отвертка Y00; 1 * Крестообразная отвертка PH000; 1 * Пластмасов лоста за отваряне. 2 комплекта сменяеми батерии за контролери на Nintendo Switch Joy-Против.Модел : HAC-006, 3,7 В, 525 ма, 1,9 Wh. Съвместим както с лявата, така и с десни контролери Joy Против. Приложен набор от инструменти за ремонт Определете проблема с акумулаторна батерия : 1. Вътрешен батерията трябва да се замени, когато в процеса на зареждане завършва за по-малко часове, отколкото по-рано, в противен случай време на игра постепенно се намалява, дори ако тя е била напълно заредена 2. ? Подмяна на батерията няма да доведе до отстраняване на контролер, който не се зарежда, не се включва или увеличава разхода на енергия, когато не се използва спецификации : Модел : ✅HAC-006 Номер : HAC-A-BPJPA - C0 Съвместими устройства : Joy-Con HAC-015 и HAC-016 Сменяеми стаи части : HAC-A-BPJPA-C0, HAC-A-BPJMX-C0, HAC-A-BPJMX-C1 и други Тип батерия : литиево-йонна акумулаторна Стандартно напрежение : 3,7 На Капацитет : 525 ма, 1,9 Wh Тегло : 12 грама Размер : 51x24x4,8 мм, Опаковка : 2 * Отделението блок Joycon (HAC-006) 1 * Трехкрылая отвертка Y00 1 * Отвертка PH000 1 * Монтировочный инструмент за отваряне на пластмаса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини