• New
BESTonZON 4 бр. Острилка за Ножове Туризъм Прибори Ръчни Инструменти Инструменти за Домакинството с Кухненски Инструмент За Заточване на Професионален Инструмент За З?

BESTonZON 4 бр. Острилка за Ножове Туризъм Прибори Ръчни Инструменти Инструменти за Домакинството с Кухненски Инструмент За Заточване

Оценка на продукта:
BGN 14.06

Сума
В магазина

РЪЧНИ острилки за ножове - Лесно управление, машина за заточване на една ръка, е чудесен инструмент за кухняИнтелигентен дизайн, не само красив, но и практичен, може да ви направи една добра услуга.Кухненски ръчна острилка-Острилка за ножове, за заточване на ножове, аксесоари за кухненски ножове, настолна острилка за ножици, воденичен камък за ножове, шлайфане полировальный нож, Кухненски нож Променя ъгъла на наклона на всичките си ножове, равномерно затачивает и подмладява край.СИСТЕМА за ЗАТОЧВАНЕ на НОЖОВЕ - Бърза, безопасна и практичен, подходящ за всички Дясната или на лявата Ръка, с ергономична дръжка.ОСТРИЛКА за НОЖИЦИ - Лесни за управление, заточите ножа с една ръка, това е един добър инструмент за кухня.Интелигентен дизайн, не само красив, но и практичен, може да ви направи една добра услуга.ЕРГОНОМИЧНА ОСТРИЛКА за ПРИБОРИ ЗА хранене - ?ИНСТРУМЕНТ за заточване на ГЛАВНИЯ готвач Заоблени ръбове ергономични дръжки осигуряват здрав захват и перфектно се вписват в ръка.Списък на пакетите 4 x Острилка за рязане Характеристики -Размер : 20.57 X1 острилка за кухненски ножове. -Материал : инструмент за коригиране на грешки от неръждаема стомана-Цвят : сребърен ръчни острилки за ножове-Благодарение на дупка за окачване в края на острилки за ножове да може лесно да се съхранява или висеше на кука на стената острилка за инструменти. -Ергономична дръжка със заоблени ръбове, помага да запазите здрав захват и перфектно се усеща във вашите преносими домакински инструменти. -Този продукт е произведен от висококачествени материали, предназначени за продължителна употреба.Заточной инструмент ви позволява затачивать разнообразие от кухненски ножове, плота, острилка за прибори за хранене. -Отлично качество на изработка на нашите продукти, ще ви осигури добър опит в използването на острилки за плотове. -Острилка за ножица е лесна и удобна за използване, както и удобно да се съхранява, когато тя не се използва за професионално заточване на ножица.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини