• New
TOYANDONA 1 Комплект Мини-Закачалка Метална Закачалка за дрехи за Мини-Сешоар Мини-Закачалка за дрехи Миниатюрни Сушилни Шкафове Миниатюрна Закачалка за дрехи Миниатю?

TOYANDONA 1 Комплект Мини-Закачалка Метална Закачалка за дрехи за Мини-Сешоар Мини-Закачалка за дрехи Миниатюрни Сушилни

Оценка на продукта:
BGN 13.20

Сума
В магазина

Закачалки за дрехи : Благодарение на фината работа закачалка лесно надживявам и се скъса, те са много практичниМетална закачалка за дрехи : Закачалки за кукольной дрехи са подходящи за куклено рокли, ежедневни облекла, потници и панталони.Миниатюрни мебели за дома : ❤Размер Материал : Размери на това шкаф за дрехи прибл. 15,00 X 12,00 X 5,50 см, а желязната закачалка е около 4,00 x 2,50 x 0,10 см; Тези мини-аксесоари за кукли, изработени от устойчив на железен материал, който може да се използва известно време.Мини закачалка за дрехи : достатъчно на брой, и вие можете да ги споделите с приятели.Компактни размери и е лесна за тегло на закачалка не заемат много място.Миниатюрни закачалки : ?ЗАКАЧАЛКИ за куклено рокли; Закачалки за кукольной дрехи Закачалка за кукольной дрехи Закачалка за сушене на кукольной дрехи на Закачалки за кукли Висококачествен и здрав материал ви позволява да използвате тези закачалки за кукольной дрехи известно време.Пратката включва 1 х закачалка за дрехи 10 х закачалки за дрехи за кукли Характеристики -Размер (закачалка за кърпа) : 4,00 X2,00 X0,10 см/1,57 X0,79 X0 закачалка за дрехи за кукли. -Размер (закачалка за дрехи) : 15,00 X12,00 X5,50 см /5,89 X4,72 X2 деца притворились играющими. - Цвят : rose gold (закачалка за дрехи), злато (закачалка за кърпа) закачалка за куклен рокли -Материал : Железни закачалки за кукольной облекло-Закачалки за кукольной облекло могат да станат чудесен избор за подмяна на стари или счупени закачалки за кукольной дрехи кухненски закачалки. -Благодарение на фината работа закачалка лесно се носят и се скъса, много практичен шкаф за кукли. -Закачалки за кукольной дрехи са подходящи за куклено рокли, ежедневни облекла, потници и панталони, метална закачалка за кукольной дрехи. -Тези закачалки за кукольной дрехи са необходими аксесоари за вашия мини къщички и го правят на чисти закачалка за кукольной дрехи. -Можете да организирате своя куклен шкаф по-лесно и удобно с помощта на тези закачалки baby doll hangers.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини