• New
sofipal Креативна Плюшен Възглавница във формата на Звезда с Блясък, Led нощна светлина, Светещи Възглавници, Плюшени Меки Играчки, Подаръци за Деца, Украса (Жълт)

sofipal Креативна Плюшен Възглавница във формата на Звезда с Блясък, Led нощна светлина, Светещи Възглавници, Плюшени Меки

Оценка на продукта:
BGN 10.76

Сума
В магазина

Памук ★ Новост, декоративна възглавница във формата на светещи звезди, използвайте мек плюш, полипропилен памук.Кръгли очи, усмихнато израз, много сладък, качеството на изработка е изискана.Качеството потвърдена безопасността на децата. ★ Размер : 14,6 "X 12,8" (37 см X 33 см).Това е не само играчка плюшен, но и led нощна светлина, за да придружава децата.През нощта малък плюшен възглавница lucky star са много ярки и помага на децата да се избегне тъмнината и помага да заспи. ★ Как да се използва?Поставете батерия в отделението за отделение в долната част на възглавници star декор. натиснете на бутона led възглавници star, това ще се промени в различни цветове на всеки няколко секунди, много красиво.Щракнете върху него отново, и индикаторът да угасне. ★ На тези очарователни играчки-възглавнички във формата на жълта блестяща звезда с каишка са идеални за семейства, партита, празнични украси, като подарък за коледа, свети Валентин, детски рождени дни, детски стаи и много други. ★ Специална забележка : Ние подобряваме аккумуляторное оборудване star pillow.Възглавница-лека нощ stars изисква използване на акумулаторни батерии 3 AA а в комплекта не е включена. ★ Новост, декоративна възглавница във формата на светещи звезди, използвайте мек плюш, полипропилен памук.Кръгли очи, усмихнато израз, много сладък, качеството на изработка е изискана.Качеството потвърдена безопасността на децата. ★ Размер : 14,6 "X 12,8" (37 см X 33 см).Това е не само играчка плюшен, но и led нощна светлина, за да придружава децата.През нощта малък плюшен възглавница lucky star са много ярки и помага на децата да се избегне тъмнината и помага да заспи. ★ Как да се използва?Поставете батерия в отделението за отделение в долната част на възглавници star декор. натиснете на бутона led възглавници star, това ще се промени в различни цветове на всеки няколко секунди, много красиво.Щракнете върху него отново, и индикаторът да угасне. ★ На тези очарователни играчки-възглавнички във формата на жълта блестяща звезда с каишка са идеални за семейства, партита, празнични украси, като подарък за коледа, свети Валентин, детски рождени дни, детски стаи и много други.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини