• New
Toddmomy 1 бр. Прозрачна Акрилна Касичка за пари, Прозрачна Банка За спестяване на Пари, централната Банка за Настолни Монети, Контейнер за Възрастни, Детски Подарък за ?

Toddmomy 1 бр. Прозрачна Акрилна Касичка за пари, Прозрачна Банка За спестяване на Пари, централната Банка за Настолни Монети,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Прозрачна акрилна касичка за монети】 -комплектът включва 1 бр прозрачна касичка за монети, се предлага в размери 12 см и 15 см Е уникален и креативен подарък, детето ще се радвам да получа тази касичка. 【Прозрачна пластмаса за монети】- Прозрачен банка за пари, изработени от акрил материал, прозрачен акрил по-здрав и лъскав, от пластмаса, и по-лек метал.Можете да го използвате, не се унищожава. 【Прозрачна акрилна прасенце 】- Прозрачни спестовната банка за монети изящна изработка изработка и кубичен външен вид осигуряват нейната популярност и изящни детайли, но прозрачен дизайн позволява да наблюдаваме вашето богатство по всяко време и навсякъде и да бъдат в крак с напредъка на своите спестявания, да ви донесат чувство на удовлетворение. 【Прозрачна кутия-касичка】 - Този акрилен паричен банка може да се при деца, юноши и възрастни хора.Тя може ефективно да ви ограничава в избора на план за спестявания или да го подготви.Което ви позволява да спестите още повече пари, това също е чудесен начин да учите децата си как. 【Акрилна банка за пари 】 - Прозрачна банка-прасенце, сигурност, подходящ за вашето семейство и приятели за Коледа, Хелоуин и рождени дни на деца, вие също можете да го дари новороденото или за рожден ден, можете да запишете на своя план за новородените или да ги помолите да установят целта за спестяване на рождения ден на детето. 【Прозрачна акрилна касичка за монети】 -комплектът включва 1 бр. прозрачна касичка за монети, се предлага в размери 12 см и 15 см Е уникален и креативен подарък, детето ще се радвам да получа тази касичка. 【Прозрачна пластмаса за монети】- Прозрачен банка за пари, изработени от акрил материал, прозрачен акрил по-здрав и лъскав, от пластмаса, и по-лек метал.Можете да го използвате, не се унищожава. 【Прозрачна акрилна прасенце 】- Прозрачни спестовната банка за монети изящна изработка изработка и кубичен външен вид осигуряват нейната популярност и изящни детайли, но прозрачен дизайн позволява да наблюдаваме вашето богатство по всяко време и навсякъде и да бъдат в крак с напредъка на своите спестявания, да ви донесат чувство на удовлетворение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини