• New
Нискотарифна папка A6 от изкуствена кожа с конвертами с цип Органайзер за пари с капак A6, Икономичен планер с конвертами X Pcs за изготвянето на бюджета, бюджетните ли?

Нискотарифна папка A6 от изкуствена кожа с конвертами с цип Органайзер за пари с капак A6, Икономичен планер с конвертами

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

[Фискалната система на пликове] 1 бр бюджетен подвързия от изкуствена кожа премиум-клас с 6 кръгчета A6 на ластик, 12 бр. плик за спестяване на пари, 12 бр. листа от бюджета и 10 бр. стикери за ежедневника.Ще задоволи всички ваши нужди в ежедневните записи, бюджет и съхранение.Идеална за всички възрасти, за да държи пари в ред. [Практичен корици A6 ПУ] е Изработен от здрава изкуствена кожа, в предната и задната капачки множество джобове за карти и линии за писалки, което позволява лесно да се съхранява писалката, документ за самоличност, VIP-карта, банкова карта, паспорт.Папка A6 от изкуствена кожа премиум-клас е много потайных офиси и обръчи за писалки.Със сигурност магнитна ключалката може да се затварят плътно. [ПАРИЧЕН плик за ИЗГОТВЯНЕТО на бюджета парични потоци] Органайзер за паричните средства за изготвянето на бюджета парични средства от 10 джобове за папки A6.С херметични гладка цип, е подходящ за съхранение на пари, талони, билети, марки чист и подреден.Той е водоустойчив и е устойчива на счупвания.Разработен с 6 предварително точковидни дефекти удари дупки. [ИКОНОМИЧНИ ЛИСТОВЕ И стикери-ЕТИКЕТИ] 12 бр. са много дебели бюджета на листа, на превенция на огъване при полагане в чанта или пакет, формат А6.Папка за пари със стикери категории и бюджетните таблици ще ви помогне да подредите своите разходи, за да следите депозити и тегления на средства и постигане на целите на бюджета. [ПОРТАТИВЕН ЗА НОСЕНЕ] на Размера на папката за пари в брой дава възможност да го носите със себе си навсякъде, а богатата комбинация от аксесоари ще Ви позволи да водят регистър навсякъде и по всяко време.Околовръстен корици A6 е подходящ за всички вътрешни страници стандартен формат А6.Комплектът включва корици на фискалната конвертной система A6 лилав цвят.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини