• New
Заваръчен Наставка, 2 елемента 120-Градусная Струя Горещ Въздух От Неръждаема Стомана, Аксесоари за Заваряване Плосък Накрайник, за Заваряване на Пластмасови листа P

Заваръчен Наставка, 2 елемента 120-Градусная Струя Горещ Въздух От Неръждаема Стомана, Аксесоари за Заваряване Плосък

Оценка на продукта:
BGN 8.98

Сума
В магазина

【Висока якост】 за да проверите за запояване използването на сплав от неръждаема стомана има добра устойчивост на корозия, ковано плоска дюза има добра пластичност и висока износоустойчивост 【Добра производителност】 Топлинното дюза има нискотемпературен износоустойчивост и механични свойства, лесно ръжда и окисляване деформация. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Заваръчен струя горещ въздух е с широк спектър на приложение, може да се използва за заваряване на полипропиленови, ПВЦ и други пластмасови плочи. 【ЗДРАВ】Дюзи за горещ въздух имат дълъг живот, устойчивост на топлина, висока температурна устойчивост и по-голяма устойчивост на замърсяване. 【Изящна изработка】 Висококачествен плосък накрайник е удобен и практичен за употреба, изящна изработка носи. 【Висока якост】 за да проверите за запояване използването на сплав от неръждаема стомана има добра устойчивост на корозия, ковано плоска дюза има добра пластичност и висока износоустойчивост. 【Добра производителност】 Топлинното дюза има нискотемпературен износоустойчивост и механични свойства, лесно ръжда и окисляване деформация. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Заваръчен струя горещ въздух е с широк спектър на приложение, може да се използва за заваряване на полипропиленови, ПВЦ и други пластмасови плочи. 【ЗДРАВ】Дюзи за горещ въздух имат дълъг живот, устойчивост на топлина, висока температурна устойчивост и по-голяма устойчивост на замърсяване. 【Изящна изработка】 Висококачествен плосък накрайник е удобен и практичен за употреба, изящна изработка носи. Използването на сплав от неръждаема стомана има добра устойчивост на корозия, добра пластичност и висока прочностью2. Продуктът има дълъг живот, устойчивост на топлина, висока температурна устойчивост и по-голяма устойчивост на загрязнению3. Има нискотемпературен износоустойчивост и механични свойства, лесно се поддава на корозия и окислителни деформации4. Това дюза за заваряване с горещ въздух се използва за заваряване на полипропиленови, ПВЦ и други пластмасови пластин5.

Основни свойства

Item Type:
Welding nozzle
Material:
Stainless steel
Inner Diameter:
Approx. 32mm / 1.3in
Nozzle Width:
Approx. 20mm / 0.8in
Usage:
Welding nozzle for PP PVC plastic sheet welding
Package List:
2 x Welding Nozzle:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Избор на купувачи

Новини