• New
CANIGHT Играчки За Деца, Вечерни Скокове, Чанта За Облекчаване на Стреса, Смешни, Интересни Подскачащи Топки с Висок Пълнеж, Смесени за Скачане, Надуваеми Празник, Прен?

CANIGHT Играчки За Деца, Вечерни Скокове, Чанта За Облекчаване на Стреса, Смешни, Интересни Подскачащи Топки с Висок Пълнеж,

Оценка на продукта:
BGN 8.87

Сума
В магазина

Скачащи топки : това може да помогне за подобряване на познавателните умения на вашето дете по време на игра с топкиДетски скачащи топки : те са леки и лесни за носене, така че можете да да ги вземат със себе си, където и да отидете.Деца, играещи в подскачащи топки : Тези играчки помагат да се създаде усещане за спокойствие и намаляване на стреса, като оказва добър физиотерапевтический ефект.Подаръци за детски партита : Нашите подскачащи топки са направени от приятен за употреба на пластмаса.Подскачащи топката : може да се използва като надуваеми топки за игри, придружаващ децата си, за да те забавно прекарване на време.Скачащи топки : това може да помогне за подобряване на познавателните умения на вашето дете по време на игра с топки.Детски скачащи топки : те са леки и лесни за носене, така че можете да да ги вземат със себе си, където и да отидете.Деца, играещи в подскачащи топки : Тези играчки помагат да се създаде усещане за спокойствие и намаляване на стреса, като оказва добър физиотерапевтический ефект.Подаръци за детски партита : Нашите подскачащи топки са направени от приятен за употреба на пластмаса.Подскачащи топката : може да се използва като надуваеми топки за игри, придружаващ децата си, за да те забавно прекарване на време.Списък на пакетите 24 x отскакивающие топки Характеристики - Размер : Около 2,30 х 2,30 х 2,30 см / 0,90 х 0,90 Х 0,90 инча отскакивающие топки. - Изработени от безопасен за използване на материала, децата могат да играят безопасно с играчки детски играчки. - Цвят : Детски Подскачащи топката на смесени цветове. - Чудесен подарък за децата, особено за рожден ден, ден за защита на децата и т., Надуваеми топки. - Изработен от фина обработка, прекрасен модел може да привлече вниманието на децата към шарикам. - Той е лек и лесен за носене, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете, наградни топки за игри за деца. - Материал : Пластмасови Детски Надуваеми топки. -Подходящ за детски игри и отдих, лесно за пренасяне и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини