• New
Фрезерное длето Въртящо се длето HSS-Co M35 Кобальтовое Тренировка с висока Твърдост, с директен опашка, Аксесоари за електрически инструменти, Метални Специална трен?

Фрезерное длето Въртящо се длето HSS-Co M35 Кобальтовое Тренировка с висока Твърдост, с директен опашка, Аксесоари за електрически

Оценка на продукта:
BGN 26.80

Сума
В магазина

Материал : Той притежава предимствата на висока твърдост, износоустойчивост, добър удар вискозитет и устойчивост на корозияТой също така има по-голяма устойчивост на топлина, така че може да запази твърдост дори и при високи температури. Ръчно и стационарно използване (в сверлильном машината). на върха с пляскане 135 градуса. Набор от тренировки HSS-Co за стомана с висока якост (например неръждаема стомана). Подходящ за : светлинен корпус, дърво, ковък и дълбоко пробиване на дупки в позиционирующем жлеза.Подробен дизайн : машина за висока точност нож с подходящ дизайн отрицателна предната част на крака, която взема предвид силата и остротата на острието.В същото време голям диаметър на пръта се използва за подобряване на твърдостта на инструмента и стабилизиране на процеса на рязане и отстраняване на стружки. Ръчно и стационарно използване (в сверлильном машината). на върха с напукани 135 градуса. Набор от тренировки HSS-Co за стомана с висока якост (например неръждаема стомана). Подходящ за : светлинен корпус, дърво, ковък и дълбоко пробиване на дупки в позиционирующем жлеза. Труднообрабатываемые данни могат да бъдат обработени от неръждаема стомана, инструментална стомана, и след термична обработка - кобальтовой бързорежеща стомана 6. M35 притежава висока твърдост, устойчивост на износване и удар вискозитет.Благодарение на добавянето на кобалт за подобряване на сорта обикновените свредло HSS ще работят по-добре и издръжливи в сравнение от обикновения свредло HSS, особено ако работата ви е свързана със сверлением твърди метали. Може да се използва за радиального бормашина, настолен тренировки или ръчно сверлильного патронник за сверлильных работи.Комплектът включва : тренировка M35 (13/15/19/25 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини