• New
PATKAW Зоотовары Терариуми за Влечуги Терариуми за Влечуги 1 Комплект Костенурка Зона за къпане костенурки САМ Зона за къпане Костенурки Платформа За къпане Акрилни ?

PATKAW Зоотовары Терариуми за Влечуги Терариуми за Влечуги 1 Комплект Костенурка Зона за къпане костенурки САМ

Оценка на продукта:
BGN 6.82

Сума
В магазина

ИМИТАТИВНАТА пързалка-богат на функции и универсална, може да се използва като платформа за къпане, подложки за почивка, декорация на аквариума и т Платформа за рампата за влечуги-Подходящ за платформа за костенурки, платформа за катерене, на моста, на ландшафта аквариум, декорация на аквариум с костенурки, декорация на аквариум с рибки.ПЛАТФОРМА за катерене КОСТЕНУРКИ - Позволява на домашните рыбкам да се движат свободно, и това е чудесно забавление е очевидно.ИЗКУСТВЕНА ПЛАТФОРМА - на нея могат да играят, да се хранят и да се насладите на плуване на физическо слънце.КОСТЕНУРКА ПОКАЧВАНЕ - може да се използва като площадка за влечуги и многофункционално място за слънчеви бани морски костенурки.Списък на пакетите 1 x платформа за катерене 11 x малки винтове 2 x големи винта 11 x гайки Характеристики - Многофункционален и гъвкав, може да се използва като платформа за къпане, подложки за почивка, декорация на аквариума и т. - Материал : акрил -Подходящ за повечето животни, такива като водни костенурки, жаби, гущери, костенурки и тъй нататък. - Подходящо за малки влечуги, лесно взбирающихся нагоре и надолу, което е интересно. - Имитативната греющаяся платформа, реалистична, най-добър ефект бижута. - Това ще подобри вашите упражнения с костенурката и физическа форма, които запазват неговото здраве.Информация за продукта украшение за аквариум с костенурката.Произведено от висококачествен материал, това украса издръжлив и безопасно за използване.Перфектното бижу за аквариум с костенурки, рибки, микро-пейзаж в хола и на други места, и това ще ви даде един прекрасен пейзаж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дизайн на седалките за главата Официално Лицензиран Индивидуален Индивидуален Дизайн на ФК Нюкасъл Юнайтед НУФК Домашен Пълноцветен

BGN 17.97

1 Покупната стока Изпратете имейл на снимката / текста Ние ще ви изпратим оформление по електронната по

Новини