• New
Фитинги за въздушен маркуч SUNGATOR в опаковка от 6 предмети, Накрайник на 1/4 NPT-3/8, Клас Фитинг с външна Резба, Месинг Накрайник за Маркуч за Пневматични инструменти, Фит?

Фитинги за въздушен маркуч SUNGATOR в опаковка от 6 предмети, Накрайник на 1/4 NPT-3/8, Клас Фитинг с външна Резба, Месинг Накрайник

Оценка на продукта:
BGN 5.49

Сума
В магазина

【Актуализиран комплект накрайници за маркучи】 : 6 адаптери за въздушни маркучи с лепило и 6 скоби за маркучи; 3/8 "Върхът x 1/4" жак NPT 【Стандартна резба края на】 : Открит край е покрит с отборным силикон за плътно прилепване, за създаване на воздухонепроницаемой среда.Можете да бъдете освободени от обучение запечатване на лентата. 【 Висококачествени кръвоспиране за маркуч】 : Изделия от неръждаема стомана могат да бъдат устойчиви на корозия.Ако на края на маркуча има скоба, това може да помогне за по-плътно hold и заключва в тръбата.Те не пренебрегнете космически лесно, а гъвкав дълъг колан може да се побере под размера на тръбата. 【 Здрав материал】 : Изработен е от месинг, износостойкого материал за предотвратяване и защита на тръбопроводи от корозия и надраскване, притъпяване и други щети след употреба.Това е идеалният материал за системи, фитинги, тъй като той може да издържа на температури до 100 ° C (212 ° F) и дълъг период на износване. 【Версионные】 приложения : - Предпочитани газови, маслени, горивни и пневматични инструменти, които също работят добре в различни епруветки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини