• New
24 Бр. Къса Режийни Ноктите, с Малко Цвете Натиснете върху ноктите, Кръгла Корона, форма на бадем Натиснете върху Ноктите, Пълно Покритие, Лилаво Режийни Ноктите с Ди?

24 Бр. Къса Режийни Ноктите, с Малко Цвете Натиснете върху ноктите, Кръгла Корона, форма на бадем Натиснете върху Ноктите,

Оценка на продукта:
BGN 4.55

Сума
В магазина

Пратката включва : Можете да получите на 24 парчета кратки стикери за нокти 12 различни размери, можете да изберете най-подходящия външен нокти за себе си, те са лесни за изрязване и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесваСигурен и издръжлив : Бадем преса за нокти е изработен от акрил материал, той е екологично чист, нетоксичен, без мирис.Те са трайни и може да продължи 1-2 седмици.Лесна употреба : Въздушни ноктите с цветен принтом и клеевыми стикери 24шт позволяват да направите вашия любим човек маникюр само за 5 минути, без да се чака в маникюрном салон.Няколко прости стъпки, ще ви даде възможност да получите същия впечатляващ професионален ефект и в домашни условия.Широко приложение : Акрил френски наклеечки на ноктите, са подходящи за различни обществени дейности, маникюрного салон, домашен нийл-арт "Направи си сам". Идеален за сватби, абитуриентски вечери, срещи, а също са подходящи за деня на Свети Валентин, Хелоуин, Коледа и други празници. Идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени и момичета.Полезни съвети : От съображения за транспортиране опаковка не съдържа лепило за нокти, срок на годност желейной дъвка е ограничен, препоръчваме ви да използвате лепило, собствено производство. (Използвайте етикети с лепило за нокти, режийни ноктите могат да се използват повторно, но етикети с лепило за нокти не са толкова добри като течен клей). 24шт Свеж и елегантен малко цвете с кръгла глава, кратък бадем преса за нокти, комплект за жени декорации за маникюр Описание : Тип на продукта : Кратко натискане за нокти Материал : акрил Цвят : лилав, бял, зелен Количество : 24 бр. / кутия Как да използвате : 1. Внимателно отшлифуйте повърхността на ноктите, измийте и подсушете. Изберете най-подходящите режийни ноктите и нанесете jelly лепило на тыльную страна на въздушната нокти. Натиснете въздушната ноктите на ноктите и задръжте в продължение на 30 секунди. Отрежете ноктите според желаната форма и дължина.Как да се освободите от : Накиснете ноктите си в топла вода и след няколко минути внимателно отклейте предварително приклеенные ноктите със страничната страна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини