• New
Преносим Настолен Вентилатор Homoyoyo се Използва Пластмасов Вентилатор за дома, Свободна Стая, Слънчева Система се Захранва от Външно работния плот, Ъгъл на Завъртан?

Преносим Настолен Вентилатор Homoyoyo се Използва Пластмасов Вентилатор за дома, Свободна Стая, Слънчева Система

Оценка на продукта:
BGN 25.14

Сума
В магазина

Мини Преносим вентилатор за охлаждане : Корона на вентилатора се върти на 360 градуса, така че да можете да си нагоре или надолуИ това ви осигурява постоянен поток на прохлада и въздух.Фен на слънчеви панели, USB : - Задвижвани от слънчева енергия и USB.Вентилаторът започва да работи след монтаж на слънчеви панели, слънчеви панели трябва да се поставят под преки слънчеви лъчи, за да се осигури добър ефект се зарежда.Настолен вентилатор със свободен ъгъл на завоя : Отлични за домашен офис през лятото или за газиране на домашни любимци. - Изработени от метален скелет, мини-фен е много издръжлив и има дълъг срок на служба.Благодарение на регулируема стойка може надеждно да го поставите на масата и да се запази този мини вентилатор под удобен ъгъл. -USB дизайн : вентилаторът започва да работи при свързване към слънчеви панели, а също така може да се захранва от други USB устройства (като например захранващи блокове, компютри и т. Мини преносим вентилатор за охлаждане : корона на вентилатора се върти на 360 градуса, така че можете да го насочат нагоре или надолу.И това ви осигурява постоянен поток на прохлада и въздух.Фен на слънчеви панели, USB : - Задвижвани от слънчева енергия и USB.Вентилаторът започва да работи след монтаж на слънчеви панели, слънчеви панели трябва да се поставят под преки слънчеви лъчи, за да се осигури добър ефект се зарежда.Настолен вентилатор със свободен ъгъл на завоя : Отлични за домашен офис през лятото или за газиране на домашни любимци. - Изработени от метален скелет, мини-фен е много издръжлив и има дълъг срок на служба.Благодарение на регулируема стойка може надеждно да го поставите на масата и да се запази този мини вентилатор под удобен ъгъл. -USB Дизайн : вентилаторът започва да работи при свързване към слънчеви панели, а също така може да се захранва от други USB устройства (като батерии захранване, компютри и т. Списък на пакета 1 х USB вентилатор Характеристики-Отлични за домашен офис през лятото или за газиране на домашни любимци - Материал : пластмаса - Соларен панел 5 В е USB-изход, който можете да свържете към USB-вентилятору или на всяко USB устройство за зареждане.

Основни свойства

Избор на купувачи

COHEALI 20 бр Вълнена Дисково Колелото За Шлайфане на Надраскване Часовници Метални Бижута Инструмент Инструменти Четка За Отстраняване

BGN 3.00

Карета перална ХАСТАР тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви гарантира прият�

Новини