• New
Завъртане на Главата Пръскачка Кран на 720 °, Универсален Миксер С Филтър Спрей, с Кухненски смесител С Аератор За Мивки, Подвижната Глава Кран, Завъртане на Филтър Д?

Завъртане на Главата Пръскачка Кран на 720 °, Универсален Миксер С Филтър Спрей, с Кухненски смесител С Аератор За Мивки,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

✅【Универсален миксер с брызговым филтър】- Устройство за икономия на вода faucet booster наистина трайно и гъстЗавийте выпускное дупка за вода на 720°, така е по-удобно измиване на лицето и изплакване на гърлото!. ✅【2 ключа - 4 слой - Двойно уплътнение】Два вида ротационни ключове за освобождаването на вода, обогатена с кислород пяна, защита от пръски вода, четырехслойный мрежест филтър за премахване на замърсявания и двойни уплътнения за предотвратяване на капания. ✅【Индустриалното качество за търговски цели】 Здрава мед, корпус от ABS-пластмаса, за допълнителна здравина и издръжливост.В комплекта също са подсилени за вентили с двоен о-пръстен, които предотвратяват всички течове. ✅【Безопасен и удобен дизайн】 Миксер с брызговым филтър подава въздух в потока на водата, създавайки по-голяма и бяла струя, МЕКА НА ДОПИР и НЕ РАЗБРЫЗГИВАЮЩУЮСЯ.Този продукт е гарантирано ще зарадва вашите клиенти или служители. подходящ за ресторант, пералня и заден двор. ✅【Лесен монтаж и почистване,】 - Подходящ за миксери 99% от видовете.Удобен и гъвкав, спестяващ време.Можете да инсталирате гъвкава дюза за кухненско кран себе си.Удобство и време saving. ⚡Характеристики : ✔. Универсален миксер с брызговым филтър, устройство за икономия на вода faucet booster наистина трайно и гъст. Потребителите могат да регулират количеството на водата на изхода, както и налягането на водата, чрез просто натискане на бутона за регулиране на подаване на вода в подвижни насадке кухненско на чешмата в съответствие с реалните нужди от вода. Можете да регулирате дюза кран под всякакъв ъгъл, за да е по-лесно да мият чинии, плодове и зеленчуци. Два вида ротационни ключове за освобождаването на вода, обогатена с кислород пяна, защита от пръски вода, четырехслойный мрежест филтър за премахване на замърсявания и двойни уплътнения за предотвратяване на капания. Индустриално качество за търговски цели : Здрава мед, корпус от ABS-пластмаса, за допълнителна здравина и издръжливост.В комплекта също са подсилени за вентили с двоен о-пръстен, които предотвратяват всички течове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини