• New
Тренировка Стоманен M35 Напълно Заточенное Спиральное Тренировка Градуса Инструменти за Пробиване на дупки по Спирала за Обработка на дърво 1 бр. (Цвят: 2,5 мм)

Тренировка Стоманен M35 Напълно Заточенное Спиральное Тренировка Градуса Инструменти за Пробиване на дупки по Спирала за

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Тренировки за увеличаване на дупки Директен джолан може да бъде надеждно закрепени и точно отцентрирован, подходящ за стандартни сверлильных патрони и обикновени кръгли патрони. Точка на бифуркация ръководство за бързо рязане самоцентрируется и бързо може да проникне с по-малък натиск по време на проникване. Те широко се използват за пробиване на метал, дърво, стомана, пластмаса и т. Тренировки за увеличаване на дупки. Директен джолан може да бъде надеждно закрепени и точно отцентрирован, подходящ за стандартни сверлильных патрони и обикновени кръгли патрони. Точка на бифуркация ръководство за бързо рязане самоцентрируется и бързо може да проникне с по-малък натиск по време на проникване. Те широко се използват за пробиване на метал, дърво, стомана, пластмаса и т. Тренировки за увеличаване на дупки с бормашина от Стомана M35, напълно Заточенное Спиральное бормашина, инструменти За Пробиване на дупки В Спирала Градуса За Дървообработване, 1 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини