• New
Комплект бижута за чай | хайде да пием чай! Банер | Подпори за фотосесия на чаеното парти | Златни, розови, бели пискюли | 10 златни конфети, балони, 10 светло розови топк?

Комплект бижута за чай | хайде да пием чай! Банер | Подпори за фотосесия на чаеното парти | Златни, розови, бели пискюли

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

? "ХАЙДЕ ДА ПИЕМ ЧАЙ!" БАНЕР – предварително опъната и готов за вывешиванию, за да създаде перфектния фон! ? 12x подпори за пиенето на чай е весел и уникален подпори за пиенето на чай идва с предварително събрани и подготвени за което е направена снимката!Отпечатана върху висококачествен картон!. ? 10 топки със ЗЛАТЕН КОНФЕТИ - са идеални за придаване на блясък и забавление на всяко парти!
? 10 топки с розов руж – дават възможност напълно да украсите всяко място!Те също са идеални за настаняване на около плакат на "Нека да пием ЧАЙ!" Банер!. ? Набор от кисточек от 15 теми - всяка коса с дължина 14 см и лесно става!. ✔️✔️✔️ КАКВО чакате – дарби я парти си мечта – да изберете този пълен комплект за партита и натиснете "ДОБАВИ В количката" точно сега! 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Обичам тези украси или върнете парите, не се задават въпроси!. ? ПРЕДСТАВЕТЕ си изражението на лицето на малко момиче, когато тя влезе в стаята, утопающую в Морето розово и златно!ИДЕАЛНИ ЗА РОЖДЕНИ ДНИ, ЧАЕПИТИЙ, ПАРТИТА В ГРАДИНАТА Си опит започва с това Внимателно Оразмерени набор украса, състоящ се от . ?"хайде да пием ЧАЙ!" БАНЕР – предварително опъната и готов за подвешиванию като тапет, който може да се допълни само с помощта на .? НАБОР от КИСТОЧЕК от 15 теми - тези красиви розово-златни пискюли лесни за монтаж и са идеални за декорация на масата или производството на гирлянди от балони!На всичкото отгоре сме включили . ?12x ПОДПОРИ за пиенето на чай е Весел и уникален подпори за пиенето на чай се предлага в предварително сглобени и готови за което е направена снимката!Отпечатана върху висококачествен картон, този реквизит издържа цялата страна и дори може да се използва и като централна част или на Пълнежа на тортата! ?ДЕСЕТ ЗЛАТНИ мъниста с конфети - 12"Блестящи златни мъниста с конфети предварително пълни прилипающим конфети!Тайната е в статично електричество!Просто избършете балон кърпа или мокет на пода, за да конфети прилипло до стените.Тези стилни и уникални балони допълнително подсилена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини