• New
Магнитен стъргало за премахване на водорасли Reegugu, Препарат за почистване на стъкло на аквариума, Четка за почистване на аквариум, Скрубер за почистване на водорас?

Магнитен стъргало за премахване на водорасли Reegugu, Препарат за почистване на стъкло на аквариума, Четка за почистване

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Ефективно почистване на】 Много големи почистващи тампони покриват по-голяма площ, с всяко движениеОсигурява широка съвместимост с различни дебелини и предоставя най-силната магнитна сила в своя клас, която никога не се влошава. 【Идеално почистващо решение】Четка идва с 2 сменяеми остриета за оптимизиране на терени.Освен това, функцията автоплавания позволява лесен достъп до най-ъглите на вашия резервоар. 【Удобна дръжка】 Ергономична нескользящая дръжка осигурява максимален комфорт, осигурявайки най-доброто усещане при прибиране на реколтата. 【Не се драска】 Подложка за почистване на велкро и плат, добре е направен, с патентована защитен дизайн, който предотвратява попадането на пясък по време на почистване, като намалява вероятността от появата на драскотини както на стъклени, така и за акрилни съдове. 【Технически характеристики на продукта】 чудесно за дебелина до 0,7 инча, 5.9 размери в инчове.Идеален за стъклени и акрилни резервоари с обем от 300-600 литра. Гумено острие + нож от неръждаема стомана в комплект. 【Ефективно почистване на】 Много големи почистващи тампони покриват по-голяма площ, с всяко движение.Осигурява широка съвместимост с различни дебелини и предоставя най-силната магнитна сила в своя клас, която никога не се влошава. 【Идеално почистващо решение】Четка идва с 2 сменяеми остриета за оптимизиране на терени.Освен това, функцията автоплавания позволява лесен достъп до най-ъглите на вашия резервоар. 【Удобна дръжка】 Ергономична нескользящая дръжка осигурява максимален комфорт, осигурявайки най-доброто усещане при прибиране на реколтата. 【Не се драска】 Подложка за почистване на велкро и плат, добре е направен, с патентована защитен дизайн, който предотвратява попадането на пясък по време на почистване, като намалява вероятността от появата на драскотини както на стъклени, така и за акрилни съдове. 【Технически характеристики на продукта】 чудесно за дебелина до 0,7 инча, 5.9 размери в инчове.Идеален за стъклени и акрилни резервоари с обем от 300-600 литра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини