• New
BESTonZON 3шт Кухненски Кука за Декор на Шкаф Кука За Шкаф Стенен Куки Куки За Кабинет Стенни Закачалка Куки с Кухненски Органайзер Куки Офис Кука За дрехи Монтиране на ?

BESTonZON 3шт Кухненски Кука за Декор на Шкаф Кука За Шкаф Стенен Куки Куки За Кабинет Стенни Закачалка Куки с Кухненски Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 13.37

Сума
В магазина

ДЪРЖАЧ ЗА ЧАШИ КАФЕ на - трайно монтиране на куката позволява лесно и безопасно провеждане на тежки предмети и никога не се притеснявате за риск от паданеКУКИ ЗА ВРЪЗВАНЕ на КОЛАНИТЕ - Монтиране на куката няма да отнеме твърде много място, когато това е разумно напълно да използва пространството на вашата стена.Куки за хавлиени кърпи - това е добър органайзер за кухня, всекидневна, спалня, антре, кабинет, баня, тоалетна, тераси.ЗАКАЧАЛКА за КУХНЕНСКИ куки - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.МОНТИРАНЕ на куката - Куката е изработен от висококачествен материал, който е траен и практичен за по-дълга употреба.Пратката включва 3 x багажник Характеристики -Цвят : бял врата за плетене на една кука - Куката е направен от добър материал, който е трайна за продължителна употреба.Многоступенчатое прилагане, хол, спалня, кухня, една кука за хавлиени кърпи / хавлии в банята. - Монтиране на куката ще ви спести много място в хола, спалнята, практичен и полезен окачен на куката. - Трайно монтиране на куката позволява лесно и безопасно провеждане на тежки предмети и никога не се притеснявате за рисковете от падане на кухненски закачалки. - Това би било идеално ежедневно помощник за вашата баня, като ви помага да съхранявате хавлиени кърпи, луфа за баня и така нататък в кухненския интериор. -Размер : 35,00 X6,00 X4,50 см. / 13,76 X2,36 X1 куки за стенни закачалки. - Монтиране на куката за окачване на шапки, облекла, палта и така нататък, многостранен и декоративен офис кука за дрехи. -Материал : пластмаса монтиране на куката Информация за стоки, Стенни закачалка за кърпи Тази кука е стабилно монтиран на стената на една кука. японски декор Той може да направи вашата стая е по-просторно и подредено. куки за съдове в гардероба Многофункционален дизайн, това е не само практичен кука, но и начало декор, проста конструкция напълно отразява чувство на изкуството. кука за хавлиите в банята Има проста конструкция, лесно се инсталира и се отстранява.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини