• New
Alipis Кошче за отпадъци Спалня Офис Ретро Размерът на Кошчето За Боклук и Разни Боклуци с Кухненски Контейнер За Боклук на Кожата, Без Непокрита Капак Кофа за Боклук ?

Alipis Кошче за отпадъци Спалня Офис Ретро Размерът на Кошчето За Боклук и Разни Боклуци с Кухненски Контейнер За Боклук на

Оценка на продукта:
BGN 12.75

Сума
В магазина

КОЖЕН КОФА - дизайн без покритие, лесно за използванеКош ЗА ОТПАДЪЦИ на МАСАТА и за продължителна употреба.Кофата за БОКЛУК - С изискан дизайн кофа за боклук може да стане идеално за декорация на вашето жилище.ОФИС КОФА за БОКЛУК - Подходящ за дома, офиса, училището и на други места. и за продължителна употреба.Кофа за боклук с изискан модел може да се превърне в чудесна декорация на вашето жилище.КОНТЕЙНЕР ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КОМПОСТ - Изработен от висококачествена кожа, функционален и устойчив на удари.Ретро Декоративно кошче за Боклук от изкуствена кожа, кошница за ценни книжа, Кухненско кофа за боклук, офис кофа за боклук, кошче за отпадъци, Спалня, кофа за боклук, контейнер за отпадъци.Списък на пакетите 1 x кошче за отпадъци Особености - Отворен дизайн, лесен за използване. - Кофа за боклук с изискан модел може да стане идеално за декорация на вашето жилище. - Приложимо за дома, офиса, училището и на други места. - Цвят : светло синьо. - Материал : Кожа. - Размер : Приблизително 14 x 14 x 15 см /5,5 x 5,5 x 5. - и за продължителна употреба. - Изработен от висококачествена кожа, функционален и устойчив на удари.Информация за стоки, Офис кофата за боклук, Тя може да бъде чудесна декорация на вашия дом, офис или на други места. кошчето за съхранение на компост Е просто по дизайн на open кофата за изискана работа. кошчето За човек, който се отнася положително към живота, дори и боклук може да бъде елегантна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини