• New
Сачмен Симулатор за силата на ръката INOOMP, Аксесоари за тренировки, за Мъже, фитнес оборудване за фитнес зала за дома, Ролкови Симулатор за китките, Домашни Инструме?

Сачмен Симулатор за силата на ръката INOOMP, Аксесоари за тренировки, за Мъже, фитнес оборудване за фитнес зала за дома, Ролкови

Оценка на продукта:
BGN 12.18

Сума
В магазина

Стоманена тръбаБАРАБАНИ за силови тренировки на китката - Изработена от висококачествен найлон, стиропор и стоманени тръби, траен и устойчив за продължителна употреба.ТРЕНАЖОР ЗА УКРЕПВАНЕ на РЪЦЕ, На ръкохватката има пенопластовое покритие, защитава продукта от корозия, което осигурява практичност и популярност.ТЕГЛО ТРЕНАЖОР ЗА горната част на РЪЦЕТЕ - Регулируема сила, стъпка по стъпка упражнение, няма да пострада.Добър подарък за твоите момчета и баща си.ТРЕНИРОВКА на КИТКАТА На ръката има пенопластовое покритие, предотвращающее появата на корозия и продукти, която осигурява своята практичност и популярност.УКРЕПИТЕЛЬ за китките - Лесен за употреба дизайн, който е подходящ за ежедневни тренировки. Лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си на пътешествие, фитнес зала, у дома.Осъществяване на списък 1 x Усилвател на предмишницата Характеристики -Размер : 38,00 X5,00 X5,00 см / 14,93 X1,97 X1 инструменти за мъже. -Материал : стоманена тръба, стиропор, найлонов валяк за тренировка на горната част на ръцете -Забележка : Аксесоари за укрепване на горната част на ръцете-това е фитнес оборудване с различни цветове. -Цвят : сребърен, черен комплект за фитнес,- е Изработен от неръждаема стоманена тръба, стиропор и нейлонового материал, здрав и практичен за продължителна тренировка на горната част на ръцете. - Това може да увеличи гъвкавостта и силата на китката, пръстите, сухожилия, горната част на ръцете и лактите си, за да намали нараняванията и помогне по-добре да изпълняват спортни упражнения на ролки за китките. -Лесен за работа, лесен тренира, може да се регулира лесно, дръжката е от пеноматериала ефективно фишове, симулатор за китките и с дебел найлон с въже. -Този тренажор е лесен за използване и експлоатация, подходящи за тренировки на жените и мъжете в домашни фитнеса. -Вече няма нужда да губите повече пари за посещение на фитнес, можете да тренирате сила на ръцете в домашни условия, на ръката до лакътя.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини