• New
Картофелерезка Обновена Ръчно Кривошипная Овощерезка Мултифункционален Шредер Ренде за Зеленчуци Дробилки Плодове Кухненски Инструмент с 5 Барабанни Остриета о?

Картофелерезка Обновена Ръчно Кривошипная Овощерезка Мултифункционален Шредер Ренде за Зеленчуци Дробилки Плодове

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Многофункционална овощерезка-Лесно почистване, спестява време за приготвяне на вечерята благодарение на 5 вида сменяеми остриета, режещо острие е подходящ за нарязване на краставици, домати, моркови, картофи, лук, сирене, орехи, чесънВисококачествени материали -три остриета слайсера са изработени от висококачествена неръждаема стомана, както и други детайли - от трайни и трайни хранителни пластмаса.ренде за сирене свалящ се и не е толкова лесно да се развали, се уверете, че тя може да се използва в продължение на дълго време.Подобрете красив дизайн Увеличена хранителна камерата побира цял картофи, а дръжката е спираловидна конструкция.Силата на засмукване е по-силна, отколкото при други традиционни ротационни терок за сирене, и тя работи по-стабилно.Инструкции за нож -Поставете режещ барабан апартамент и прижимайте го, докато на острието и от двете страни не стоят на място, след това извадете острието, align замененное нож с оформяне на повърхността на режещия пръчка, да го поставите в битумен канала и натиснете продължи.Лесен за употреба и безопасен - острието се намират в кръгла отделение, така че им е много безопасно да се ползват и с него може да си трие сирене, без да създават безредици.Куттер също е много лесен за сглобяване и с него не се уморяват ръцете дори и при готвене на зеленчуци в продължение на цяла седмица. Задайте прорезна на барабана е точно и прижимайте го, докато на острието и от двете страни не тръгнат заедно, след това извадете острието. Привеждане замененное нож с оформяне на повърхността на режещи металообработващи машини. Поставете го в затварянето слот и на последно място, натиснете.

Основни свойства

Избор на купувачи

LXX Многофункционални Преносими Ръчни Колички За рециклиране на Превозни Средства, Услуги Колички За събиране на Превозни Средства,

BGN 59.85

◆●◆ Уважаеми клиенти, ако не можете да получите продукта или имате някакви въпроси, моля не се колебай�

Новини