• New
YARDWE Тиган-скара сьомга, Титуляр на Блок за Печене, на Притежателя на Солна чинии за барбекю, на Притежателя на Блок за Сол, готварска Печка за сол и готвене на скара, ?

YARDWE Тиган-скара сьомга, Титуляр на Блок за Печене, на Притежателя на Солна чинии за барбекю, на Притежателя на Блок за

Оценка на продукта:
BGN 10.65

Сума
В магазина

Чудесен помощник в домашната кухня за приготвяне на вкусни ястия на скараЦелият дизайн е по-практичен, тънка работа е по-гладка, а на цвят е по-красива и гъста.Той може да ви служи дълго време, без да бъдат лесно наранени.Достатъчно голям, за провеждане на грандиозни пикници, семейни вечери или партита с барбекю всеки ден от седмицата.Добре е изработен от висококачествен материал, който гарантира дълготрайност, сигурност и хигиена.Описание на Притежателя на солна чинии за барбекю, държач за сол блокове, печка за готвене сол и камък за печене, черен Особености - Материал : Неръждаема стомана, емайл.- Цвят : черен - Размер : 31, 50 X21,40 X1,20 см; 12,38 X8, 41 X0, 47 инча. Опаковката включва 1 бр. държач за физиологичен блокове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини