• New
HATOTO Режийни Ноктите със Средна Дължина, Режийни Ноктите с Пълно Покритие, Акрилни Френски балет апартаменти, Червена Маргаритка, Изискан Дизайн Нокти за Жени и Мом?

HATOTO Режийни Ноктите със Средна Дължина, Режийни Ноктите с Пълно Покритие, Акрилни Френски балет апартаменти, Червена

Оценка на продукта:
BGN 4.20

Сума
В магазина

? [Mailto], Можете да получите на 24 парчета дълги режийни нокти с тиксо и една пилочку за нокти в малка прозрачна малка кутия с размери 5,5 х 2,7 инча ?[Изискан дизайн] Цветна тема "маргаритка", на тема "жълта маргаритка", на тема "лилава маргаритка", на тема "червена маргаритка", 4 теми "изящни нокти по ваш избор" на достъпни цени, режийни ноктите, залепена върху ноктите, ще подобрят темперамент на хората и ги направи щастливи.Можете да бъдете различна всеки ден.Подходящ за женските стилове дрехи за момичета. ? [Лекота на употреба] След изрязване и почистване на естествени нокти, изберете подходящи размери нашите висококачествени нокътя и нанесете върху тях нашите лигав лепенка за нокти, след това внимателно се прилага натиск върху ноктите си в рамките на 10 секунди.Сега имате красиви нови нокти!. ? [Качествен материал] Тези дълги режийни ноктите-балерини са изработени от качествен акрил материал, не е токсичен и внимателно се отнасят към ноктите и кожата, трайни и тяхното не е лесно да се почеше, ще ви хубав маникюр. ? [Следпродажбено обслужване] Ако не сте 100% доволни от нашите продукти за режийни ноктите на Ден, Свети Валентин или имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен и осигуряване на денонощна услуга за поддръжка на клиенти, аз ще ви дам задоволителен отговор или ще върна парите в пълен размер.Начин на приложение 1. Премахване на повърхностни кератин, внимателно растерев парчета търкане на ноктите, измийте и се дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете правилния размер на нокътя и нанесете точното количество на тиксо от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Закрепете парче от корена на нокътя към предната част на нокътя, задръжте ноктите в продължение на 8 секунди, плътно я залепите.Как да деинсталирате 1. Потопете ръката си в топла вода и с помощта на дървени пръчки, махнете го отстрани или просто да махнете с ръка. Махнете стикер с тиксо и запазване на товарителницата върха на нокътя за следваща употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Домакински Поставка за Торта, Керамични Сладкарница с Чиния с Дървена основа, Сватбена Украса, Табла за Десерт, Стъклен Сервировочный

BGN 0.33

В моя магазин има купол за торти с различни размери, аз мисля, че за вас винаги ще има подходящМясто на уп

Новини