• New
Плакат-ръководство за Упражнения за цялото тяло LOPJALD За тренажор с вибрационна плоча, Голяма Таблица за упражнения, Тренировъчен Плакат с Препоръки за тренировки, ?

Плакат-ръководство за Упражнения за цялото тяло LOPJALD За тренажор с вибрационна плоча, Голяма Таблица за упражнения,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

✅【Тренировка на цялото тяло с вибропластиной】 : 54 упражнения, стречинг и масаж, постер с упражнения за вибропластине за цялото тяло с препоръки за обучение и подробни инструкции как да получите максимума от вашата вибропластины за упражнения ✅【Опъвам цялото си тяло】 Този постер с упражнения включва в себе си упражнения метод, за да ви помогне да се справят със стреса, който подобрява сила на основните упражнения за баланс и спомага за релаксация на цялото тяло, ефективно разтягане на горната и долната части от тялото за постигане на релаксиращ ефект. ✅【Получите максимума от вашата вибропластины】 : Тя има множество разпоредби за упражнения, разтягане и масажиране, разработени специално за използване с вибрационным тренажером за цялото тяло. Добавете тази таблица упражнения на вибропластине към своите плакатам с тренировките и следвайте подробни примери за по-бързо възстановяване и масажи!. ✅【Голям плакат с вибрация на цялото тяло】 Голям плакат с ясна печат размер 19 х 27 см за по-лесно разглеждане. ✅【Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 Ние винаги настояват за да предостави на клиентите най-добрите услуги и продукти.За всякакви въпроси можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши всичките си проблеми.Добре дошли в нашия магазин, надявам се, че ще имате по-добър търговски опит.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Пакетът включва : Вибрационна плоча за цялото тяло, Диаграма упражнения, Плакат за тренировка Материал : Висококачествена хартия Размер : 19 "x 27".

Основни свойства

Избор на купувачи

Cameron Sino Нова работа на смени батерия с капацитет 2600 mah, Подходяща за Vertex FT60,FT-60,FT60R,FT-60R,VX110,VX-120,VX210A,VX-210A,VX246,FNB-64,FNB-64H,FNB-83,FNB-83H,FNB-V57,FNB-V57H,FNB-V67Li

BGN 2.33

Моля, уверете се, че модела и номер на батерията съответстват на вашето устройство преди покупка на (съо�

Новини