• New
Организатор Cabilock Офис bookshelf Маса За Организиране на Кабели Домакински Баня Метални Штабелируемые Многофункционални Шкафове За съхранение на желязо Кухня за Под Б?

Организатор Cabilock Офис bookshelf Маса За Организиране на Кабели Домакински Баня Метални Штабелируемые Многофункционални

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Органайзер за съхранение на тел на долния рафт на : Рафтове за съхранение на висококачествени материали, здрави и годни за употребаСрок за кошници под шкаф : Сгъната съхранение спестява място и да се поддържа чистота и ред в дома си.Стойка за кухненски аксесоари : може да се съхранява на книги, дрехи, закуски, малки предмети и т., Държач за кухненски аксесоари : Здрава стоманена конструкция.Поддържа по-тежка и прибори за готвене, книги, всяка всячину и т. Кошница под рафта : Лесен и практичен дизайн стеллажа ще задоволи всички ваши нужди в организацията на кухненски или офис принадлежности с различна големина.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Особености-Материал-желязо, дебел материал и срок на годност на кабинета. - Може да се съхранява на книги, дрехи, закуски, малки предмети и т. Подвесная кошница на рафта. -Цвят : бял, Кухненски рафтове за съхранение -Материал : желязо държач за чинии - Няколко сценария : една спалня, кабинет, хотел, баня, кухня, зад вратата, под леглото и т. Под рафта за кошници в гардероба. - Добра работа, гладко полиране, може да се припокриват, може подвешиваться, практичен кош за масата в килера. - Сгъваема стойка за съхранение в штабелированном като пести място и запазва къща чисти и спретнати. -Размер : Около 32,00 X28,00 X13,00 см. /12,58 X11,00 X5 Органайзер за кухненски шкаф.Информация за стоки, Рафтове за съдове Iron рафтове за съхранение изработен от устойчив материал с отлична трайност.Държач за кухненски аксесоари Забележителен и привлекателен за ежедневна употреба.Жично органайзер за съхранение на долния рафт С многофункционален среща има за цел да ви помогне да съхранявате и организирате вашите стая и кухня.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини