• New
Luxshiny Притежателя Джобен Нож Калъф За Кухненски Нож Сабя За Ловен Нож Творчески Калъф За Нож Пластмасов Калъф За Нож Керамичен Калъф За Нож Защитен Калъф С Аксесоар?

Luxshiny Притежателя Джобен Нож Калъф За Кухненски Нож Сабя За Ловен Нож Творчески Калъф За Нож Пластмасов Калъф За

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

ПластмасатаКАЛЪФ за прибори ЗА хранене - Калъф за ножове Голям брой отговаря на вашите изисквания.ЗАЩИТНИ КАЛЪФИ ЗА ножове - Декоративен калъф за ножове Чудесен сигурен начин за съхранение на вашите ножове в выдвижном кутия или чанта-готвач.КАЛЪФ за НОЖОВЕ готвач- Нашият калъф за ножове, предназначени не само за защита на вашия ножа, но и за вашия пръст.УНИВЕРСАЛНИ ЗАЩИТНИ КОЖУСИ ЗА НОЖОВЕ - Калъф за ножове Благодарение на уникалния дизайн на тези калъфи за ножове осигуряват допълнителна повърхност за защита от подхлъзване и случайни повреди при вмъкване и извличане на ножове от труд.ЗАЩИТА готвач- този практичен калъф за носене дава възможност на ножу лесно да се влиза и излиза без износване.Пратката включва 1 х защитен калъф Характеристики -Размер : 20,00 X3,50 X0,30 см/7,86 X1,38 X0 Пластмасов калъф за нож.98 X0 Аксесоари за кухненски ножове.18 X0 протектори за ножовете. - Цвят : Черен титуляр за джобни ножове. - Материал : Пластмаса огради за обезкостяване на костите. - Благодарение на уникалния дизайн на тези калъфи за ножове осигуряват допълнителен захват за защита от подхлъзване и случайни повреди, когато поставяте и изваждате ножовете защитен от своята практика за ножовете. - Нашият калъф за ножове, предназначени не само за защита на вашия ножа, но и за своята практика за кухненски ножове за пръстите. - Чудесен сигурен начин за съхранение на вашите кожички в выдвижном кутия или портативни случай за ножове майстор-готвач. - Голяма част от седалките за прибори отговаря на вашите изисквания. - Този практичен калъф за носене дава възможност на ножу лесно причини и выниматься без калъф за абразивни ножове.Описание на продукта Чанта за съхранение на организатор на Този обект представлява калъф за ножове, който е изработен от висококачествена пластмаса, много трайни.Аксесоари за кухненски ножове, предназначени не само за защита на вашия ножа, но и за вашия пръст.Защитен калъф за ножове Чудесен сигурен начин за съхраняване на ножове в выдвижном кутия или чанта-готвач.

Основни свойства

Избор на купувачи

Забавна Пътна чаша за собственик на ранчо - Председател на Донал Тръмп - най-Добрите Персонални подаръци специално за животновъдите,

BGN 11.97

Висококачествена чаша Rancher ще се превърне в идеален подарък за тези, които се учат на работа и да обича с�

Новини